Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 05/05/2019

Κύριε Διευθυντά,

   Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η χαλαρότητα με την οποία η διοίκηση αποφασίζει την ανάκληση ημερήσιων αναπαύσεων (ρεπό) από αστυνομικούς την τελευταία στιγμή, χωρίς να υπάρχουν  έκτακτες και επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι με προσωπική ζωή και οικογένειες. Όσοι νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να μεταχειρίζονται τους Αστυνομικούς σαν πρόβατα που τα αρμέγουν καθημερινά και στο τέλος τα σφάζουν είναι βαθιά νυχτωμένοι.
[custom:google-ads]
Κύριε Διευθυντά
 

Θεωρούμε ότι ένας ποδηλατικός γύρος της Ρόδου, που σχεδιάστηκε με προχειρότητα και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δεν μπορεί να είναι η αιτία να ανακληθούν οι ημερήσιες αναπαύσεις σε Αστυνομικούς που δούλευαν την ημέρα του Πάσχα, την Πρωτομαγιάς και τις άλλες αργίες των εορτών . Πρέπει κάποια στιγμή όλοι να καταλάβουν ότι είμαστε Αστυνομία και όχι εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Αυτό πρώτος από όλους πρέπει να το αναδείξετε εσείς ως Διευθυντής και όχι να ικανοποιείτε όλα τα αιτήματα για να μη δυσαρεστηθεί κανείς, πάντα σε βάρος του προσωπικού που διοικείται.      
Η τακτική σας να κόβετε ρεπό με το παραμικρό χωρίς δεύτερη σκέψη, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των μελών μας.
θέλουμε να σας καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα δεχθούμε να καταπατούνται τα δικαιώματα μας. Οποίος το κάνει θα μας βρει μπροστά του και να είστε σίγουρος η αντίδραση μας  θα είναι δυναμική .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


         
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis