Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:33 | 11/02/2015

 

Συνήθως μετά τις εκλογές , ακολουθεί μια κινητικότητα στο χώρο μας.Είναι δε, οφθαλμοφανές, που εδραζεται αυτή η κινησιολογία.Αρχίζει με την προεκλογική περίοδο. Κυρίως αξιωματικοί , αγωνιούν και ελπίζουν ταυτόχρονα. Φυσικά για τους δικούς τους λόγους.Με την επετηρίδα υπο μάλης σεναριολογούν!!! Εστιάζουν την προσοχή τους σ'αυτούς που έπονται η προηγούνται!


Οι εξελίξεις ,άλλους ευνοούσαν και άλλους όχι. Τα προσόντα δεν ήταν απαραίτητα , το κριτήριο αξιολόγησης. Η φανερή, η υποβόσκουσα μέν, πλήν δεδηλωμένη απο χρόνια συμπάθεια προς το τάδε η το δείνα πολιτικό κόμμα, έπαιζε το ρόλο του, σε συνάρτηση πάντα με το έτος κατάταξης ,πρίν τίς πανελλήνιες εξετάσείς.


Για φέτος το τοπίο είναι μέν θολό και δυσδιάκριτο αλλά τουλάχιστον έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες και γι αυτό η επετηρίδα δεν πολυκυκλοφορεί!! Για παράδειγμα μπορεί να βρίσκεται στο τρίτο συρτάρι και πατικωμένη απο άλλα έγγραφα και όχι στο πρώτο και μισάνοιχτο! Ίσως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να κριθούν αξιοκρατικά και να τοποθετηθούν σε υπηρεσίες που τόσα χρόνια ήταν οι μέν και οι δε. Εκτός αν τους πείσουν, ότι όλοι αυτοί εκδήλωσαν την προτίμησή των τη μέρα της κάλπης στο κυβερνών κόμμα!!!.


Τα πρώτα μυνήματα και πάντα κατα την άποψή μου δεν είναι και τα πλέον ενθαρυντικά!!!!!

Το παραπάνω κείμενο είναι από τη σελίδα του Νίκου Καραδήμα στο facebook.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis