Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:35 | 12/06/2015

Έξοδοι και ποτάκια κρίνονται απαραίτητα μέσα στο καλοκαίρι! Πόσο μάλλον σε μαγαζιά που σε εντυπωσιάζουν με τα κοκτέιλ, τα πιάτα και τη θέα τους. Λακωνικοί αλλά με σωστό ένστικτο, σου συστήνουμε πέντε μαγαζιά με υπέροχες βεράντες-ταράτσες, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε νησί.

Galaxy Bar & Restaurant

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια εκπληκτική βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το «Galaxy Bar & Restaurant» θα είναι και φέτος το αγαπημένο καλοκαιρινό meeting point για ποτό ή φαγητό παρέα με τον πιο κεφάτο και στιλάτο κόσμο της πόλης. Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου έχει προσθέσει νέα πιάτα στο μενού, ιδανικά για ένα καλοκαιρινό δείπνο κάτω από τα αστέρια: τόνος τατάκι με μους καβουριού και φρέσκα μυρωδικά, ψητό χταπόδι μαριναρισμένο σε κρασί με πουρέ φινόκιο, φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου με άγριο ρύζι, σαλάτα ρόκα με προσούτο Ευρυτανίας και μοτσαρέλα μπουράτα. Η κάρτα των γλυκών κινείται επίσης σε τόνους καλοκαιρινούς με φλαν ροδάκινου αρωματισμένο με μαστίχα και παγωτό σύκου, σεμιφρέντο από φρούτα του πάθους σε σούπα μάνγκο και σουφλέ μαύρης σοκολάτας με βατόμουρα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Για το τέλος; Andromeda Secret με ρούμι, ούζο και σιρόπι αμυγδάλου ή Neutron Star με τζιν αρωματισμένο με φυσικό κουμ κουάτ και τσάι περγαμόντο, θα σε κάνουν να δεις… τον κόσμο αλλιώς!

Skyfall cocktail & food bar

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το «Skyfall» μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η πανέμορφη βεράντα με απέραντη θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και extra bonus την άμεση επαφή με το bar θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, φιλοξενώντας τα πάρτι των ονείρων σας. O Παρθενώνας, απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια σας και σας µεταφέρει όχι απλά σε μια άλλη εποχή, αλλά σε µια άλλη διάσταση, που αποπνέει διάθεση για hip & chic δείπνα µε λάµψη και class. Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά πιάτα, ανάλογα µε τις επιθυμίες σου.

A for Athens

Στον τελευταίο όροφο του ομώνυμου ξενοδοχείου και με θέα την Ακρόπολη, το εν λόγω μαγαζί αποτελεί μία μικρή όαση στο κέντρο της πόλης.  Κατάλληλο και για καφέ αλλά και για μικρά διαλείμματα για φαγητό, το «A for Athens» διαπρέπει ως ένα από τα δημοφιλέστερα cocktail spot της πόλης. Ο μετρ του είδους, headbartender, Θοδωρής Πύριλλος σε καλεί σε αλκοολικές περιπλανήσεις που θα σε μαγέψουν!

360 cocktail bar

Άλλη μία επιλογή στο Μοναστηράκι, μας δείχνει την Αθήνα αφ’ υψηλού. Το «360 cocktail bar» βρίσκεται ακριβώς επάνω στην πλατεία ενώ η μπάρα του είναι σε θέση να ετοιμάσει εβδομήντα προτάσεις για κοκτέιλ. Το γαστρονομικό του μενού έχει φαντασία και μπορεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις. Διάλεξε λιγκουίνι θαλασσινών ή πουγκάκια με φρέσκο κιμά γαλοπούλας, λιαστή ντομάτα και καπνιστό τυρί Μετσόβου, και δεν θα χάσεις!

Bios

Με απόλυτο βιομηχανικό στιλ και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, η ταράτσα του «Bios» είναι κατάλληλη για καλοκαιρινές φεγγαράδες. Απόλαυσε τη μπύρα σου, κάτω από τον αττικό ουρανό, χαζεύοντας κάποια από τις προβολές που γίνονται στους τοίχους της ταράτσας και αγναντεύοντας την Αθήνα από ψηλά!

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis