Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:04 | 27/04/2015

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ

 

Φυσικά και ένα μεμονωμένο συμβάν δεν μπορεί να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη υπηρεσία, η οποία μάλιστα, καθημερινά αποδεικνύει ότι βρίσκεται ... παντού!

Όπως διευκρινίζεται από την πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο τηλεφώνημα που δέχτηκε το 199, για πετρέλαιο στο δρόμο κοντά στο ΤΕΙ, δεν ανταποκρίθηκε όχι επειδή κάποιος ... δεν ήθελε να συνεργαστεί, αλλά γιατί δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στις αρμοδιότητες της Τροχαίας και μάλιστα αδυνατεί, αν πρόκειται για μεγάλη ποσότητα πετρελαίου.

Όπως εξηγούν, ιδίως σε περιπτώσεις εκτεταμένης ρύπανσης στο δρόμο, η Πυροσβεστική αδυνατεί να ανταποκριθεί σε αίτημα πλύσης οδοστρώματος, ενώ η τροχαία σε συνεργασία με το δήμο προβλέπεται να αποκλείουν το τμήμα του δρόμου, να ρίχνουν πριονίδι και να προχωρούν σε πλύση.

 "Αν πηγαίνουμε σε πλύσεις δρόμων, το κάνουμε σε περιπτώσεις π.χ. τροχαίων, για να βοηθήσουμε την Τροχαία και αφού μας έχει καλέσει η Τροχαία" - εξηγούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που άλλωστε είναι μια από τις υπηρεσίες που φημίζεται για την αμεσότητα, την καλή πρόθεση συνεργασία και για την αποτελεσματικότητά της.

http://www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis