Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:43 | 26/11/2014

 

Τετ α τετ με τον Αλβανό μακελάρη είχαν στις 10 Οκτωβρίου αστυνομικοί που διενεργούσαν τυχαίους ελέγχους στην Αθήνα σε ύποπτα άτομα και μάλιστα κοντά στο κτήριο της ΓΑΔΑ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το “Newsit” βραδινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου, δίπλα στο κτήριο της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα στην είσοδο του Μετρό, αστυνομικοί είχαν δει το μακελάρη να περιφέρεται στην περιοχή και τον θεώρησαν ύποπτο. Αμέσως τον σταμάτησαν προκειμένου να τον ελέγξουν.

Ο Αρμπέν Μπάκο, επέδειξε στους Αστυνομικούς το αποφυλακιστήριο του από φυλακές της Κρήτης, δηλώνοντας μόνιμος κάτοικος Χανίων, ενώ παράλληλα τους έδειξε και την ταυτότητα του, αλλά και το χαρτί με τους περιοριστικούς όρους και κυρίως την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν απασχολεί. Βέβαια τοτε για το μακελάρη του Μικρολίμανου δεν είχαν τίποτε στα χέρια τους οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ανώνυμο τηλεφώνημα


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Αλβανού μακελάρη, στην Ασφάλεια είχε γίνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο ο άγνωστος ανέφερε ότι ένας Αλβανός άρτι αποφυλακισθείς έχει “συμβόλαιο θανάτου” για ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στην οδό Μιχαλοπούλου.

Τελικά όπως αποδείχθηκε μετά το μακελειό στο Μικρολίμανο, ο Αλβανός στις 3 Αυγούστου πυροβόλησε με πιστόλι την τζαμαρία μπαρ στην Μιχαλοπούλου λόγο προστριβών που είχε με τον ιδιοκτήτη, γιατί δεν του επέτρεψε να φύγει με μια μια από τις σερβιτόρες.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, το Καλάσνικοφ που έχει χρησιμοποιήσει ο μανιακός σε επιθέσεις εναντίον καταστημάτων στο Μεταξουργείο και τον Άγιο Παντελεήμονα, με απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες, είναι το ίδιο όπλο που χρησιμοποιήθηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα σε ληστεία με τραυματισμό ενός Αιγύπτιου στην περιοχή τις Ομόνοιας.

Ο μανιακός δολοφόνος είχε πυροβολήσει στο πόδι τον Αιγύπτιο προκειμένου να του αρπάξει σακούλα που περιείχε 12.000 Ευρώ...πλην όμως ο μακελάρης μπερδεύτηκε και πήρε την σακούλα με το έτοιμο φαγητό που είχε αγοράσει για το σπίτι του το θύμα.


Και η Εσωτερικών Υποθέσεων


Στο παιχνίδι των ερευνών αναμένεται οσονούπω να μπει και η Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του μανιακού δολοφόνου έχουν σοβαρές υπόνοιες ότι στο μπαρ του Μικρολίμανου το βράδυ του μακελειού, εργάζονταν τρεις εν ενεργεία Αστυνομικοί, και μάλιστα λέγεται ότι ο ένας από αυτούς ίσως είναι φρουρός στο κτήριο της ΓΑΔΑ.

Για το λόγο αυτό έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να εμπλακούν στις έρευνες και οι “Αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα της πληροφορίας. Άλλωστε το συγκεκριμένο κατάστημα φέρεται να ανήκει σε δυο πρώην Αστυνομικούς.


 

Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis