Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 19/07/2015

Θα τους “λατρέψουμε”, θα τους “εκθειάσουμε” ,θα τους “αποθεώσουμε”. Για μερικά 24ωρα. Όσο κρατήσουν οι πυρκαγιές. Μόλις και η τελευταία σπίθα σβήσει , εκείνοι θα επιστρέψουν στην “εξορία” της Ελευσίνας. Οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροσκαφών γνωρίζουν την μοίρα τους.

Για πάρα πολλά χρόνια η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών ήταν η “Γυάρος” της ΠΑ. Όταν κυβερνούσαν οι “γαλάζιοι” , η βάση γέμιζε με “πράσινους”. Κι όταν έκαναν κουμάντο οι “πράσινοι” ,οι “γαλάζιοι” πήγαιναν Ελευσίνα. Τότε που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συμπεριφέρονταν στις ΕΔ λες κι ήταν τσιφλίκι τους,η μετάθεση ενός πιλότου ήταν “δυσμενής” και ο χειριστής έφταιγε δεν έφταιγε, “χαρακτηρισμένος”! Πάρα πολλοί αξιόλογοι πιλότοι “πλήρωσαν” άδικα αυτή την κομματοκρατία.

Χρειάζεται να εξηγήσουμε ότι όσοι υπηρετούν στα πυροσβεστικά αεροσκάφη είναι εξίσου σημαντικοί με τον νεαρό που κάνει αναχαιτίσεις στο Αιγαίο; Το ίδιο απαραίτητοι με όσους πετούν τα μεταγωγικά αεροσκάφη και τα ελικόπτερα και έχουν υποκαταστήσει χωρίς την θέλησή τους την ιατρική κάλυψη των κατοίκων των νησιών.

Οι δύο πιλότοι του Canadair που έπαιξαν κορώνα γράμματα τη ζωή τους στην Λακωνία έφεραν ξανά στο προσκήνιο τους ήρωες της Ελευσίνας . Για λίγο.

http://www.onalert.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis