Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:36 | 21/10/2015

Στην αγορά και χορηγία 9 σύγχρονων, προστατευτικών κρανών για τους μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας Ρεθύμνου, προέβη ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Τσακαλάκης  μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Κουμνά, τον ταμία κ. Μάριο Κυριμάκη και την γενική γραματέα κ. Κατερίνα Ξεκάλου, παρέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου, στον Αστυνομικό Διοικητή Ρεθύμνου, ταξίαρχο Κώστα Λαγουδάκη, τα προσφερόμενα κράνη με την ειλικρινή ευχή, «αχρείαστα να είναι, αλλά ευχόμαστε να αποδειχθούν επαρκή και  να προσφέρουν πλήρη προστασία  όταν και εφόσον προκύψει ανάγκη». 

http://www.tornosnews.gr/files/rethymnis_785104332.jpg

Ο ταξίαρχος κ. Λαγουδάκης, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Συλλόγου Ξενοδόχων,  για την κοινωνική ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στο τόσο σημαντικό ζήτημα της προσωπικής ασφάλειας και σωματικής προστασίας των αστυνομικών οργάνων, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στις πολλαπλές καθημερινές ανάγκες του Σώματος, πολλές από τις οποίες καλύπτουν, με προσωπικά τους έξοδα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί.άντηση.

Το Σύλλογο ευχαρίστησαν και εκπρόσωποι των Αστυνομικών οργάνων που παρευρέθηκαν στην συνάντηση και παρέλαβαν την ευγενική δωρεά. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου και ενημερώθηκαν για θέματα όπως οι πεζές περιπολίες, η άρτια αστυνόμευση της πόλης, η έλειψη κτηριακών υποδομών και η επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση. Δήλωσαν δε την δεδομένη συμπαράστασή τους στο πάγιο αίτημα της μεταστέγασης και της δημιουργίας Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη μας.

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων πρόσφατα προσέφερε επίσης υγειονομικό υλικό άμεσης ανάγκης στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, οι δράσεις αυτές γίνονται προκειμένου να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και να καλύψει ελλείψεις που η Πολιτεία αδυνατεί να εξυπηρετήσει.

tornosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis