Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:11 | 06/02/2020

Η ανάρτηση του κ. Γεώργιου Γρηγοριάδη στο fb:

Μετά από ένα ομολογουμένως σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμογής, οι προσφάτως ενισχυμένες με νέους Ε.Φ. ομάδες ΔΙ.ΑΣ. , έχουν αρχίσει και δείχνουν τα "δόντια" τους στους απανταχού εγκληματίες.

Το αμαλγαμα μεταξύ παλαιότερων και έμπειρων αστυνομικών με τους νεότερους συναδέλφους, στην πράξη κρίνεται ως άκρως αποδοτικό, ιδιαίτερα στην νυχτερινή μεταμεσονυχτια βάρδια όπου η ποσοτική όσο και η ποιοτική αναβάθμιση της αστυνόμευσης παράγει απτά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αλλαγής, είναι και η χθεσινοβραδυνη προσπάθεια των νυχτερινών ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας της Γ Αλλαγής, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την διάρρηξη σε κατάστημα στην περιοχή της Ν.Φιλαδελφειας εντόπισαν μετά από αναζητήσεις και συνέλαβαν τους δράστες, εντοπίζοντας το χρηματοκιβωτιο που είχαν αφαιρέσει καθώς και το σύνολο του χρηματικού ποσού.

Άξιο αναφοράς προκειμένου να αντιληφθούν άπαντες την πολυπλοκοτητα των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών "στο πεζοδρόμιο" είναι ότι, οι δράστες (εξ αυτών και ένας ανήλικος και άπαντες μέλη ευπαθους κοινωνικής ομάδας..) παρότι υπάρχει στην διάθεση των αρχών βιντεοληπτικο υλικό που εμφανίζονται καταφανως να διαπράττουν το εν λόγω αδίκημα, παρότι υπάρχουν ανοιχτές δικογραφίες εις βάρους τους για παρόμοιες πράξεις σε δυτική αττικη, β/α αττικη και κέντρο πόλεως, παρότι προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης και αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς....

Τους απείλησαν στο αστυνομικό τμήμα που προσηχθησαν ότι θα έχουν την "τύχη των συναδέλφων τους στο Ζεφυρι" και ότι θα μηνυθουν για βασανισμό αθώων πολιτών με ρατσιστικά κίνητρα !!!!!!!!

Η καθημερινότητα των σκληρά εργαζομένων γυναικών και ανδρών της ομάδος ΔΙΑΣ είναι κάτι που όλοι αντιλαμβανομαστε πλήρως και το σύνολο της κοινωνίας θα είναι εσαει δίπλα στους αστυνομικους, που με γνώμονα τον νόμο, το δημόσιο συμφέρον και τον ιερό τους όρκο απέναντι στο Σύνταγμα και τους πολίτες.... κάθε νύχτα... είναι εκεί.... στο πόστο τους....

ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ !!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis