Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
00:55 | 20/11/2014

Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ρέντινγκ ζωντανεύει ξανά η φρίκη που έζησε ένα 12χρονο κορίτσι στα χέρια των βιαστών της</strong> που αυτοαποκαλούνται «Afghan Boys».

Φερόμενοι ως δράστες ο 22χρονος Νασίρ Γκάζι και ο 20χρονος Εμάλ Κοχάι οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού ο οποίος έλαβε χώρα στις 13 του περασμένου Μαϊου.

Στη δίκη που ξεκίνησε την Τρίτη οι δικαστές άκουσαν το κορίτσι σε ηχογραφημένη συνέντευξη να καταθέτει στην αστυνομία ότι είχε συναντήσει τον «Γκάζι» πριν, αλλά δεν είχε ποτέ συναντήσει τον δεύτερος νεαρό τον οποίο ήξερε μόνο ως «ΑΚ».

Είπε ότι ήξερε ότι ήταν από το Αφγανιστάν, επειδή ένας από την ομάδα των ανδρών που γνώρισε στο σπίτι που την πήγαν είπε ότι ήταν οι «Afghan Boys».

Το φερόμενο ως θύμα είπε ότι συνάντησε τον «Γκάζι» και πήγε μαζί του σε ένα σπίτι κοντά στο κολέγιο. Στην πρώτη της κατάθεση ανέφερε στην αστυνομία πώς είχε κάνει σεξ με τον Γκάζι.

Στη συνέχεια όμως στη δεύτερη κατάθεσή της παραδέχθηκε ότι δεν είχε πει τα πάντα και περιέγραψε πώς ένας δεύτερος άνθρωπος τον οποίο ήξερε μόνο ως «ΑΚ», είχε έρθει στην κρεβατοκάμαρα αμέσως μετά τον Γκάζι. Αυτός την έσπρωξε πίσω στο κρεβάτι, τράβηξε το κολάν και το σλιπ της και τη βίασε.

Οι άλλοι άνδρες της παρέας κάποια στιγμή χτύπησαν την πόρτα. Εκείνος σηκώθηκε και τους άνοιξε και στη συνέχεια, την κλείδωσε πάλι και επανέλαβε την  σεξουαλική επαφή μαζί της.

Υπήρχαν έξι ή επτά άνδρες στο σπίτι και είπε ότι φοβόταν ότι όλοι αυτοί θα έρθουν στην κρεβατοκάμαρα - αλλά ευτυχώς δεν το έκαναν.Είπε ότι ήταν «σοκαρισμένη και φοβισμένη» από ό,τι συνέβαινε.

«Νόμιζα ότι ο «ΑΚ» δεν θα σταματούσε επειδή ούτε ο Γκάζι σταματούσε να με βιάζει» είπε.

Στη συνέχεια μάλιστα όπως είπε όταν τελείωσε ο εφιάλτης της είπε ότι «οι άλλοι άνδρες την ρώτησαν, "ποιος ήταν ο καλύτερος;" και κατάλαβε ότι αυτό σήμαινε «ποιος ήταν ο καλύτερος στο πήδημα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είπα τίποτα. Έβαλα μόνο το κεφάλι μου προς τα κάτω και κρύφτηκα».

 

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis