Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
11:40 | 15/11/2014
 

Οι συνάδελφοι μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός από τα  υπηρεσιακά τους καθήκοντα μπορούν να εκτελέσουν με την ίδια ευχέρεια και επιτυχία πολλές δραστηριότητες που δεν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά μας αλλά αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό πρόσωπο της Υπηρεσίας μας.

Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι η σύσταση και λειτουργία θεατρικής ομάδας αποτελούμενη από συναδέλφους μας. Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, για το έτος 2014, παρουσιάζει το έργο «Δον Καμίλλο», μια κλασική κωμωδία του κ.Σωτήρη Παντατζή σε σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Κατράνη.
 
Η παράσταση με πρωτοβουλία του Δημου Σαρωνικού και του προέδρου Κουβαρά και μέλους της ΑΝ.Α.Σ.Α., Κίτσου Ιωάννη, θα φιλοξενηθεί στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά, το Σάββατο 15/11/2014 και ώρα 19:30΄ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. επικροτούμε τη συνεργασία της θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. με τον Δήμο Σαρωνικού και με τον καλό συνάδελφο και  Πρόεδρο της Κοινότητας Κουβαρά και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν με αντίστοιχες πρωτοβουλίες.
 
Όλοι μαζί μπορούμε !!!



http://anassa-police.blogspot.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis