Η Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α εκφράζει τα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της 215/β αλλαγής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής και σε δύο επόπτες της αλλαγής

Η Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α εκφράζει τα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της 215/β αλλαγής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής και σε δύο επόπτες της αλλαγής
Η Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α εκφράζει τα συγχαρητήρια στους συναδέρφους της 215/β αλλαγής ομάδας ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής,τους επόπτες Υ/Α ΒΡΑΚΑ και Ανθ/μο ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑ της αλλαγής που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο μαζί με την ομάδα.
 
Τόσο για την άμεση μετάβαση στο σημείο όσο και την αναίμακτη σύλληψη του δράστη,στην περιοχή της Κηφισιάς όπου δολοφόνησε εν ψυχρώ ένα εργάτη και τραυμάτισε έναν ακόμη.
 
 Καθώς επίσης εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και σε όλους τους συναδέρφους της ΔΙ.ΑΣ  Β/Α Αττικής.
 
Συμπαράσταση ηθική, θεσμική αλλά και νομική.
 
Καθώς είναι εκτεθειμένοι όχι μόνο στις καιρικές  συνθήκες και την κυκλοφορία αλλά και στο έγκλημα,έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο της δίκυκλης αστυνόμευσης.
 
Τόσο από την σύλληψη αυτή όσο και από την απόπειρα ανθρωποκτονίας των συναδέρφων μας στο Πέραμα,θα θέλαμε να ζητήσουμε για πολλοστή φορά την θεσμοθέτηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινου της εργασίας μας.
 
 Καθώς αν δεν είναι επικίνδυνο ένα επάγγελμα που κακοποιοί προσπαθούν να σε εμβολίσουν,όσο και να σε καλούν να συλλάβεις ένοπλο που μόλις έχει διαπράξει ανθρωποκτονία και τραυματισμό συμπολίτη μας.
 
Εχοντας κάλυψη δύο μοτοσυκλετών.
 
 Ας απαντήσει η επίσημη πολιτεία αλλά και όλος ο πολιτικός κόσμος ποιο άλλο είναι;
 
Μήπως κάποια από αυτά που μας καλούν σε συνδρομή ώστε να μην κινδυνέψουν
 
ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ
Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α