Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:03 | 22/07/2017

H GLOCK Inc., κατασκευαστής του πιο δημοφιλούς πιστολιού στον κόσμο, ανακοίνωσε μία ειδική παραγωγή πιστολιών για αυτό το καλοκαίρι. Κάθε πιστόλι GLOCK που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ειδική παραγωγή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να ανταποκρίνεται απευθείας στις ανάγκες των πελατών της Glock. Ορισμένα μοντέλα έχουν συγκεκριμένο σκοπό, ενώ άλλα εξυπηρετούν ένα ευρύτερο φάσμα χρήσεων και ενδιαφερόντων. Τα ειδικά πιστόλια αυτού του καλοκαιριού χαρακτηρίζονται μοντέλα τα οποία είναι βελτιωμένα για την εκάστοτε χρήση που τα θέλει ο πελάτης και θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουνίου 2017.

 

Στα GLOCK 17&19 Gen4 FS, σε διαμέτρημα 9x19mm, προστέθηκαν διάφορες βελτιωμένες λειτουργίες στο καλύτερο πιστόλι οπλοφορίας του κόσμου, συμπεριλαμβάνοντας κοψίματα μπροστά στο κλείστρο, ατσάλινα σκοπευτικά, μεγαλύτερο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου και μεγαλύτερο κουμπί απελευθέρωσης γεμιστήρα. Τα μπροστινά κοψίματα στο κλείστρο παρουσιάζουν διαφορετική εμφάνιση και μία πρόσθετη tactical επιφάνεια επιλογής όπλισης του κλείστρου.

Τα μεγαλύτερα χειριστήρια κάνουν ευκολότερη την αλλαγή γεμιστήρα και την λειτουργία του κλείστρου. Τα GLOCK 17&19 Gen4 FS συμπεριλαμβάνουν επίσης όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά που αγάπησαν οι σκοπευτές στην σειρά Gen4, συμπεριλαμβανομένων των Modular πίσω Back Straps, την textured Gen4 τεχνολογία στο frame, και το διπλό επανατατικό ελατήριο το οποίο μειώνει την αίσθηση της ανάκρουσης και ουσιαστικά αυξάνει την περίοδο ζωής του ελατηρίου.

Άλλα πιστόλια που θα κατασκευαστούν για αυτό το καλοκαίρι είναι το G17C Gen4 και το G19C Gen4, τα οποία προσφέρουν compensated κλείστρα, το G24 Gen3 και το G17L Gen3, και διάφορα  Olive Drab “OD” μοντέλα συμπεριλαμβάνοντας τα G17, G19, G26 και G34 σε Gen3 και Gen4 συγχρόνως με το G43. Όλα τα πιστόλια που περιλαμβάνονται σε αυτή την ειδική παραγωγή θα αποσταλούν με υπόσχεση της GLOCK σε ασφάλεια, αξιοπιστία, και απλή λειτουργία, όλα σε προσιτή τιμή.

 

Τα νεα GLOCK FS πιστόλια, όπως και επιλεγμένα μοντέλα, είναι ετοιμοπαράδοτα από την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ και όλη η δημοφιλής σειρά της GLOCK (GEN3 & GEN4) είναι διαθέσιμη για παραγγελία με επιλογές όπως ρυθμιζόμενα σκοπευτικα ή Threaded κάνη ανάλογα το μοντέλο.

Παράγγειλε το δικό σου τώρα, διότι θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

Για την GLOCK, Inc.

Η GLOCK είναι ένας παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής όπλων. Το απλό, ασφαλές σχέδιο το οποίο στηρίζεται σε πολυμερικά πιστόλια έφερε την επανάσταση στην βιομηχανία των όπλων και έκανε τα πιστόλια GLOCK αγαπημένα μεταξύ των στρατιωτικών και του προσωπικού σωμάτων ασφαλείας παγκοσμίως και των κατόχων όπλων. To 2016, η GLOCK γιόρτασε την επέτειο των 30 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φημίζεται για τις χαρακτηριστικές τρεις ασφάλειες, τα πιστόλια GLOCK προσφέρουν στους χρήστες εμπιστοσύνη σε κάθε τρόπο ζωής που μπορεί να επιλέξουν.

Πηγή: www.shooters.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis