Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 19/02/2016

Η οικογένεια ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα χθες στις 08.20 το πρωί, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο Παντελής Παντελίδης είχε ολοκληρώσει λίγη ώρα πριν τη γενική πρόβα που έκανε με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη εν όψει της αποψινής πρεμιέρας τους στο «Theatro».

Το τζιπ που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη νεαρές φίλες του, ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου και ανετράπη. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Το αυτοκίνητο ήταν σε τόσο κακή κατάσταση ώστε χρειάστηκε περίπου μία ώρα μέχρι να απεγκλωβιστούν τα τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος τραγουδιστής είχε ακόμη καρδιακό παλμό όταν απεγκλωβίστηκε, δυστυχώς όμως, τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο της Βούλας. Οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η κατάσταση της μίας μάλιστα κρίνεται σοβαρή.

Η τραγική είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία μέσα στα επόμενα λεπτά και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα διά στόματος του διοικητή του νοσοκομείου. Ηταν πλέον γεγονός: ο Παντελής Παντελίδης είχε φύγει, έτσι ξαφνικά, όπως ακριβώς εμφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια στα μουσικά πράγματα

ethnos.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis