Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:15 | 05/02/2015

 

Το παιχνίδι για την Α1 γυναικών ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Παναθηναϊκό μύριζε... μπαρούτι, ωστόσο η σύγκρουση με οπαδούς του Ολυμπιακού απετράπη από την ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας

Οι φήμες που ήθελαν τους «πράσινους» που θα πήγαιναν στο ματς με την Ηλιούπολη να συγκρούονται με «ερυθρόλευκους», πριν μεταβούν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο είχαν κάνει την εμφάνισή τους από το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Στο κλειστό, βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών σε μια περιοχή στην οποία υπάρχει σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού. 

Οι «ερυθρόλευκοι», περίμεναν την επίσκεψη.

Ωστόσο, τελικά δεν υπήρξε σύγκρουση, καθώς η παρουσία της αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο. Από νωρίς βρέθηκε κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού, αρχικά με μηχανές και στη συνέχεια με κλούβα.

Στο μεταξύ, οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ φοβούμενοι επεισόδια αποχώρησαν από το γήπεδο και έτσι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας! Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι οπαδοί είπαν στους δημοσιογράφους: «Μην φοβάστε, δεν κινδυνεύετε. Εδώ δεν θα γίνει τίποτα»


http://www.gazzetta.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis