Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 06/02/2015

 

Το περιστατικό με την αποχώρηση του τηλεοπτικού συνεργείου της ΝΕΡΙΤ από το κλειστό της Ηλιούπολης και τη μη μετάδοση της αναμέτρησης της Α1 του βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό προκάλεσε ερωτηματικά για το τι στάση θα τηρήσει η Αστυνομία σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης όπως θα είναι το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Κυριακή (8/2) στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλιούπολης τόνισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου, καθώς στο κλειστό βρίσκονταν 250 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Επικαλέστηκε, μάλιστα, εντολή που έχει δοθεί στην αστυνομία να παρευρίσκεται από 'δω και πέρα διακριτικά στους αγώνες και να επεμβαίνει μόνο εάν γίνονται επεισόδια.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η ίδια διακριτή στάση θα τηρηθεί και στο μεγάλο ματς της Κυριακής. Το Sport24.gr επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης που έχει την πλήρη ευθύνη για το σχεδιασμό των μέτρων τάξης του ντέρμπι και πήρε απάντηση αρμοδίως.

"Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια όπως κάθε χρόνο. Δεν αλλάζει κάτι. Θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο στις κερκίδες", μας μετέφεραν και επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι ήδη έχει περάσει το μήνυμα ότι αν υπάρξουν παραβατικές συμπεριφορές θα γίνονται συλλήψεις.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις ανάγκες του αγώνα θα επιστρατευτούν 300 αστυνομικοί.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis