Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:17 | 06/06/2016

Τα όσα κατεγράφησαν από Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. σε σημερινή του τοποθέτηση με τίτλο "Μέλη συμμοριών Ειδικοί Φρουροί και όχι νέοι αστράτευτοι Αστυφύλακες: Είναι τυχαίο;", έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ πλήθος αστυνομικών αλλά και πολιτών στέλνουν από το πρωί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη σελίδα στο facebook, μηνύματα με τα οποία εκφράζουν την αντίθεση τους προς τη συγκεκριμένη άποψη.

Το policenet.gr., σεβόμενο την κάθε άποψη (ακόμα και την αντίθετη), πάγια τοποθετείται υπέρ της  ενότητας των ένστολών, διατυπώνοντας ως κύριο επιχείρημα μας μία αλήθεια που δεν μπορεί να διαψεύσει κανένας:

 

 Οι σφαίρες κι οι κακοποιοί δεν διακρίνουν και δεν θα διακρίνουν ποτέ βαθμούς ή τρόπους εισαγωγής στην ΕΛ.ΑΣ.!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πένθος και πάλι η ΕΛ.ΑΣ. - Εφυγε 32χρονος αστυνομικός - Βαρια τραυματισμένος ενας Πυροσβέστης

 

Για εμάς λοιπόν οι Ειδικοί Φρουροί, οι Συνοριοφύλακες, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που επέλεξαν να παραμείνουν στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, οι Αστυφύλακες, οι Αξιωματικοί εξ' ιδιωτών κι οι Αξιωματικοί εκ του Σώματος είναι όλοι τους άνθρωποι της ίδιας οικογένειας κι έχουν ισότιμη θέση εντός του Σώματος.

Οι Ειδικοί Φρουροί της ΕΛ.ΑΣ., δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουν χύσει αίμα (δυστυχώς κυριολεκτικά) για την υπεράσπιση του Ελληνικού Νόμου και αυτή τη στιγμή στελεχώνουν κάποιες εκ των πιο μάχιμων και επιχειρησιακά άρτιων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Η στολή τους, είναι  στολή αληθινών ηρώων, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους Αστυνομικούς που φέρουν οποιοδήποτε από τους λοιπούς βαθμούς του Σώματος.

Τα όσα αναφέρουμε, προκύπτουν εύκολα από τα καθημερινά κατορθώματα των Αστυνομικών μας, που εύκολα μπορεί να εντοπίσει και ο πλέον δύσπιστος,  «ξεφυλίζοντας» λίγες μόνο από τις σελίδες του policenet.gr

Πέραν όμως όλων αυτών, η πολυπόθητη ενότητα θα πρέπει να μας απασχολεί και να είναι το ζητούμενο για όλους και σε άλλες περιπτώσεις (οι οποίες φέρουν και περισσότερη ουσία …), όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται για διεκδικήσεις που αφορούν δικαιώματα επί των μεταθέσεων ή επί του τρόπου βαθμολογικής ανέλιξης.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε την πολυπόθητη ενότητα και όταν προτείνουμε τον κατακερματισμό ή μη της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης ή όταν φτάνουμε στο εξαιρετικά δύσκολο (αλλά πάντα ουσιαστικό) ζήτημα της επιλογής του μοντέλου μελλοντικής εισαγωγής στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., για το οποίο (ο καθένας από την θέση που κατέχει) θα πρέπει να προτείνουμε λύσεις ή να υποστηρίξουμε επιλογές.

               

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis