Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:05 | 02/01/2015

 

Γενικός συναγερμός στον κρατικό μηχανισμό για τα ελληνοτουρκικά κι ας μην το επιβεβαιώνει κανένας επισήμως. Το υπουργείο Εξωτρικών εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία ΥΕΘΑ και Αρχηγών Επιτελείων στο ΥΠΕΞ,προσθέτοντας και τον διοικητή της ΥΠΑ.
 
Επισήμως η σύσκεψη είχε να κάνει με την “αποτίμηση της συνεργασίας των υπηρεσιών το 2014 και ο προγραμματισμός για το 2015”, αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδείς πείθεται .
Η σύνθεση της διυπουργικής σύσκεψης ήταν πολύ “δυνατή” για να έχει να κάνει με…αποτίμηση. 
 
Το πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με την εξέταση όλων των προληπτικών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί αλλά και όσων άλλων πιιθανότατα μπορούν να ληφθούν για να αντιμετωπιστεί πιθανή κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, η οποία εκδηλώνεται με πολλους διαφορετικούς τρόπους.
 
Η ανακοινωση του ΥΠΕΞ:
 
 
Διυπουργική σύσκεψη των ηγεσιών Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης
 
Υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Δένδια, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών.
 
Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί του Γ.Ε.Ν., του Γ.Ε.Α. και του Γ.Ε.Σ., ο Γενικός Γραμματέας και οι επικεφαλής των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών και ο Διοικητής της Υ.Π.Α. ήταν η αποτίμηση της συνεργασίας των υπηρεσιών για το 2014 και ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το 2015.
 
onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis