Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:13 | 31/01/2017

Όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Barrett στο φετινό SHOT Show 2017 στο Λας Βέγκας, έπαθαν ένα σοκ! Η εταιρία  Barrett νωστή για τα καινοτόμα, υψηλής ισχύος τακτικά τυφέκια, εισήγαγε τη γραμμή κυνηγετικών και αθλητικών όπλων Sovereign, τα σούπερ ποζέ Albany, B-XPRO, RUTHERFORD και το πλαγιόκανο Beltrami.
 

 
Οι φίλοι των όπλων σίγουρα θα έχουν ακούσει για τα τυφέκια αντι - υλικού Barrett. Η εταιρεία με έδρα στο Tennessee κατασκευάζει τυφέκια μεγάλου διαμετρήματος για στρατιωτική χρήση. Ο στρατός των ΗΠΑ (όπως και ο Ελληνικός Στρατός) χρησιμοποιεί  .50 διαμετρήματος τυφέκια Barrett από το 1990. Αυτή η θρυλική εφεύρεση του όπλου που σχεδίασε ο Ronnie Barrett είναι η κληρονομιά που έχουν υιοθετήσει οι σχεδιαστές της σειράς των λειόκανων Sovereign.  Τα ονόματα των μοντέλων είναι από διάφορα κέντρα σκοποβολής στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εξαίρεση το μοντέλο Β-XPRO.
 
 

Τα όπλα έχουν κατασκευαστεί από μια ιταλική εταιρεία, και έχουν αποδειχθεί ανθεκτικά, αξιόπιστα και αποτελεσματικά. 

 
Η Barrett έχει σχέδια να εμπλουτίσει τη σειρά Sovereign με γιλέκα, σακουλάκια για κάλυκες, κυνηγετικές τσάντες και άλλα αξεσουάρ για κυνήγι και σκοποβολή στο εγγύς μέλλον. Η εταιρεία είπε επίσης ότι η γραμμή Sovereign θα αυξηθεί με μοντέλα για σκοποβολή πήλινου στόχου. Δείτε περισσότερα barrettsovereign.com.
 

 

.                                         

 

 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis