Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 28/11/2019

Τα πλέον γνωστά οπτικά της VORTEXOPTICS έχουν κυριαρχήσει  στην ελληνική αγορά καθώς έχουν αξεπέραστη σχέση τιμής/απόδοσης με εγγύηση ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ !! Στις ήδη προσιτές τιμές η ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ προσφέρει, μόνο για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και για MIA μόνο ημέρα, ΟΛΑ τα προϊόντα της VORTEX OPTICS με έκπτωση -20% από την τιμή καταλόγου!!!

Όλες οι τιμές καταλόγου είναι ανερτημένες στην ιστοσελίδα της εταιρείας  και η έκπτωση ισχύει ΚΑΙ για τα ελεγχόμενα είδη, όπως διόπτρες σκοποβολής και σκοπευτικά βοηθήματα ερυθράς κουκίδας (red dot).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.talosdefense.com/el/vortexoptics.html?limit=all

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα προϊόντα της VORTEX OPTICS ελεγχόμενα ή μη, με την προϋπόθεση ότι η ολική εξόφληση του προϊόντος θα πραγματοποιείται την ημέρα της Black Friday (29/11).
  2. Παραγγελίες για μη-ελεγχόμενα είδη θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας ή τηλεφωνικά.
  3. Παραγγελίες για ελεγχόμενα είδη θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά.
  4. Όσο αφορά τα ελεγχόμενα είδη, η εξόφληση συμπεριλαμβάνοντας την έκπτωση θα γίνει την Παρασκευή (29/11) με την έκδοση βεβαίωσης παραγγελίας και η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση άδειας αγοράς από τον πελάτη.
  5. Η εγγύηση εφόρου ζωής της εταιρίας εξακολουθεί να ισχύει για όλα τα προϊόντα που θα πωληθούν την ημέρα της Black Friday.
  6. Ολές οι τιμές είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου και 24% ΦΠΑ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis