Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 27/09/2021

Μετά από την πρώτη «υπηρεσία» ως αστυνομικό όχημα στην Βρετανία, έρχεται η σειρά της Mustang Mach-E να δοκιμαστεί και στα πάτρια εδάφη. Και συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν, όπου οι αρχές ξεκίνησαν τις δοκιμές με μία ηλεκτρική Mustang βαμμένη στα χρώματα της τοπικής αστυνομίας.

Πατρίδα και κέντρο της Ford, όπου βρίσκεται τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, το Mίσιγκαν είναι Ford δεμένο αναπόσπαστα με την ιστορία της. Και αυτό σκοπεύει να κάνει και στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

 


Οι αστυνομικοί θα πρέπει τώρα να εκτιμήσουν εάν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σκληρής καθημερινής αστυνομικής υπηρεσίας. Η αστυνομία της περιοχής έχει ήδη πάρει μια εικόνα από την έκδοση παραγωγής της Mustang Mach-E και τώρα ψάχνουν να δουν αν το αυτοκίνητο ταιριάζει με τα αστυνομικά του καθήκοντα.

Το πρώτο αυτοκίνητο που δοκιμάζεται είναι με τετρακίνηση και την μπαταρία για αυτονομία στα 400 χιλιόμετρα. Οι επόμενες δοκιμές θα γίνουν με τις μεγαλύτερες μπαταρίες και την αυτονομία των 610 χιλιομέτρων. Η έκδοση GT έχει την ικανότητα να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε «παράνομο» με το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα, αν και η τελική ταχύτητα των 180 χλμ/ώρα βάζει σε κάποιες σκέψεις.

 


Αλλά αν και εφόσον προχωρήσει αυτή η ιστορία είναι προφανές ότι οι αστυνομικές Mustang Mach-E θα έχουν το ελευθέρας να τελικιάζουν πολύ πιο πάνω, έστω και αν χρειαστεί να δούμε περιπολικά να μένουν στη μέση των κλασικών πολύωρων κυνηγητών που καταγράφονται στις ΗΠΑ. Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει πολλά να δώσει αλλά και πολλά προβλήματα ακόμα να λύσει.

Πηγή:  protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis