Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:26 | 09/11/2021

Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro εμπιστεύθηκε τις λύσεις δικτυακής ασφάλειας που προφέρει η LEXIS Πληροφορική για να θωρακίσει το εσωτερικό της δίκτυο ενάντια σε προηγμένες δικτυακές απειλές. Πιο συγκεκριμένα, η Vechroενίσχυσε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο στην Πέτρα Βοιωτίας με Next-GenerationFirewallκαι AccessPointτου οίκου Fortinet, με σκοπό την απόλυτη προστασία και αυτοματοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών.

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ απαιτητικές συνθήκες με σκοπό την πλήρη προστασία του δικτύου τόσο των κεντρικών γραφείων όσο και των εργοστασίων της εταιρίας. Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των μηχανικών της LEXIS και σε συνεργασία με τους έμπειρους μηχανικούς της Vechro, σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και υλοποιήθηκε ένα τόσο απαιτητικό έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Διαβάστε επίσης

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ρουσουνέλος Αναστάσιος, Systems & Network Administrator:  «Αποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής και με γνώμονα την βελτιστοποίηση των υπηρεσίων μας  και την ασφάλεια της ψηφιακής μας υποδομής, προχωρήσαμε την τελευταία τριετία σε συνεργασία με την LEXISΠληροφορικήστην εγκατάσταση εξοπλισμού του οίκου Fortinetσε όλα τα σημεία παρουσίας μας. Θέλουμε από πλευράς μας να ευχαριστήσουμε την LEXISγια την τόσο αρμονική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια και ευχόμαστε στο μέλλον μαζί να ολοκληρώσουμε ακόμα περισσότερα έργα.»  

Σχετικά με τη Vechro: H Vechro είναι η Νο1 σε συνολικές Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών χρωμάτων από το 2003 έως και σήμερα και από τις κορυφαίες βιομηχανίες στην Ελλάδα, καθώς πάνω από 100 προϊόντα της φέρουν την "Μαργαρίτα", το Ευρωπαϊκό Οικολογικό σήμα. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των βερνικοχρωμάτων από το 1948 με όραμα «ένα περιβάλλον με αξία για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη» και τα προϊόντα της κατέχουν πολλές βραβεύσεις ανά τα χρόνια. Χρονιά σταθμός το 2018 για τη Vechro, η οποία γιορτάζει 70 χρόνια λειτουργίας και σηματοδοτεί το μέλλον περνώντας στη νέα εποχή! Το νέο λογότυπο, ένα πινέλο-λουλούδι, γίνεται το σύμβολο δημιουργίας και αλλαγής του τρόπου σκέψης-οικολογικά και υπεύθυνα. Η Vechro με 96 πιστοποιημένα προϊόντα γίνεται EU ECOLABEL AMBASSADOR το 2020 καθώς δεν σταματά να καινοτομεί και να εξελίσσεται. Η ανοδική πορεία της Vechro δείχνει τη συνεχή διάθεση της ομάδας της για αναζήτηση καινούργιων, υψηλών προδιαγραφών, ποιοτικών και καινοτόμων ιδεών που θα σταθούν σύμμαχος στο πλευρό του κάθε επαγγελματία και καταναλωτή και θα καλύψουν κάθε του ανάγκη.

Σχετικά με τη LEXIS:

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) είναι μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής Security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και συστημάτων UPS, με συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της (1986) και ηγετική παρουσία στους τομείς των δραστηριοτήτων της. Με εμπειρία άνω των 15 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis