Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:23 | 26/04/2015

«Ο κόσμος είναι γεμάτος από προφανή πράγματα που κανείς, έστω και τυχαία, δεν παρατηρεί ποτέ», έλεγε ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και είναι ο ιδανικός τρόπος να σε καλωσορίσουμε στο σημερινό #CosmoThessaloniki. 

Αν δεν έχεις αφήσει ούτε μισή σελίδα μυστηρίου αδιάβαστη, οι φίλοι σου σε φωνάζουν Sherlock (και όχι ειρωνικά) και κάποιες σκέψεις σου έχουν φίλτρο film noir τότε με αυτό που θα διαβάσεις θα νιώσεις ότι σηκώνεσαι στον αέρα από τη χαρά σου. 

http://media.giphy.com/media/PBM14uaJCbp72/giphy.gif


Το Οξυγόνο σε συνεργασία με την Gamecraft , διοργανώνουν Βραδιές Μυστηρίου και 
τον ρόλο του επιθεωρητή θα τον αναλάβεις εσύ! 
http://media1.giphy.com/media/yr6mgdF0b9arC/giphy.gif

Ναι, σωστά άκουσες! Στο ζωντανό αυτό παιχνίδι ρόλων δεν χρειάζεται να έχεις ερευνητικό δαιμόνιο, ορθολογιστική σκέψη ή λατρεία στις θεωρίες συνωμοσίας. 
Καλείσαι να ξεδιπλώσεις πρωτότυπα σενάρια μυστηρίου, βασισμένα στην αστυνομική λογοτεχνία, με ομαδική σκέψη, παρατηρητικότητα και έρευνα. Η υπόθεση που θα ξεδιπλωθεί θα είναι γεμάτη από στοιχεία, πρόσωπα και ερωτηματικά που εμπλουτίζουν ή παραπλανούν την πορεία της έρευνας. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος σου ανήκει. Φανταστικό; ΝΑΙ.

Το ακόμη πιο φανταστικό είναι ότι για να συμμετάσχεις δεν απαιτείται εισιτήριο, αλλά η αγορά ενός αστυνομικού μυθιστορήματος. Δηλαδή, πόσο καλύτερο να γίνει;

Αν νιώθεις έτοιμος να βρεις τον ερευνητή που κρύβεις μεσα σου οι ημερομηνίες για τις Βραδιές Μυστηρίου είναι:

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στις 6 μ.μ.
Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στις 6 μ.μ. 
Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στις 4 μ.μ.

Ακολουθεί διαφωτιστικό βιντεάκι


Δήλωσε τη συμμετοχή σου το συντομότερο καθώς η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 25 άτομα. Τις ακριβείς οδηγίες θα τις βρεις εδώ.

ΠΗΓΗ: cosmopolitan.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis