Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 20/08/2015

Mε την ανακοίνωση των εκλογών του Σεπτεμβρίου από τον πρωθυπουργό προκύπτει ζήτημα για το ΥΠΕΘΑ. Θα παρεμείνει ο Πάνος Καμμένος ή θα πάμε σε εκλογές με υπηρεσιακό ΥΕΘΑ. Στις εκλογές του Ιανουαρίου, είχε παραμείνει κανονικά στη θέση του ο Νίκος Δένδιας,χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει το ίδιο με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος είναι γεγονός ότι έχει στην εξάμηνη θητεία του ανοίξει μέτωπα με πολλούς . Και ίσως αυτοί να θέλουν να ζητήσουν την αντικατάστασή του.

Πρώτος και καλύτερος θα είναι νομίζουμε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Με τον πρόεδρο της ΝΔ πάντως ,τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Πάνος Καμμένος έχει καλή σχέση. Πολύ καλή θα λέγαμε. Συνεπώς μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να παραμείνει στη θέση του, κάτι που προφανώς επιθυμεί.

Αν πάντως αποχωρήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος θα καταγράψει ...ακτάρριπτο ρεκόρ: Επτά ΥΕΘΑ θα έχουν περάσει από...τα χέρια του!

Όσο για ονόματα υπηρεσιακών; Όρεξη να ΄χουμε να ακούμε και να γράφουμε. Τα πρώτα τηλεφωνήματα έχουν γίνει για να διακινηθεί το όνομα του Φραγκούλη Φράγκου. Αν και θα ήταν κατά την ταπεινή μας άποψη πολύ πιο χρήσιμο αυτή τη στιγμή να εξεταστούν άλλες πιο αποδεκτές λύσεις. Γιατί να μην προταθεί σε άλλους Αρχηγούς να αναλάβουν για το σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές; Ο Ζιαζιάς και ο Γκίνης θα ήταν δύο από τα ονόματα που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Θα προσθέταμε και τον Μανωλά, αλλά είναι βέβαιο ότι σε τέτοια πρόταση θα ήταν αρνητικός ο Καμμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis