Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 11/05/2022

Αναπάντεχη εξέλιξη είχε η υπόθεση της δολοφονίας μιας 65χρονης από τον σύντροφό της στις ΗΠΑ καθώς ο δράστης υπέστη ανακοπή την ώρα που έθαβε τη σορό του θύματος.Η απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Νότια Καρολίνα με δράστη τον 60χρονο Τζόζεφ Μακίνον ο οποίος στραγγάλισε την 65χρονη Πατρίσια Ντεν στο σπίτι που έμεναν στην πόλη Τρέντον.

 

 

 

thima-dolofonia.jpg

Το θύμα της δολοφονίας στις ΗΠΑFacebook

 

 

Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία το έγκλημα και ο θάνατος, στη συνέχεια του δράστη, αποκαλύφθηκε όταν υπήρξε τηλεφώνημα για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν αναίσθητο τον Μακίνον ενώ οι διασώστες που εκλήθησαν προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό της άτυχης 65χρονης η οποία ταυτοποιήθηκε ως η Πατρίσια Ντεν.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αρχές είναι ότι ο 60χρονος δράστης αρχικά στραγγάλισε την 65χρονη αφού της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι ενώ στη συνέχεια έβαλε το άψυχο κορμί της μέσα σε σακούλες σκουπιδιών για να τη ρίξει στον λάκκο που είχε ανοίξει πριν, τελικά, να υποστεί ανακοπή.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis