Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 12/01/2022

Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται στο Τραγανό Ηλείας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στην ζωή του επειδή η πρώην σύντροφός του δεν δέχτηκε να τα ξαναβρούν.

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες παρά το γεγονός πως Αστυνομία και Πυροσβεστική έχουν «χτενίσει» ολόκληρη την περιοχή του Κάμπου στρέφοντας την προσοχή τους κυρίως σε αγροτικές εκτάσεις όπως χωράφια, ελαιοτριβεία και εγκαταλελειμμένα σπίτια.

 

Η ανησυχία είναι πλέον έντονη καθώς από το περασμένο Σάββατο δεν έχει καταφέρει κανείς, ούτε γνωστοί και φίλοι αλλά ούτε και η οικογένεια του να επικοινωνήσει μαζί του και πολλοί πλέον βάζουν το κακό με το μυαλό τους, αφού οι άνθρωποι που τον είδαν λίγες μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του, τόνιζαν πως η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ κακή, προσθέτοντας πως του είχε στοιχίσει πολύ ο χωρισμός.

Συμπλήρωναν δε, πως πρόκειται για ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Είχε πρωτοέρθει στο Τραγανό για δουλειά και στη συνέχεια μετέβη για επαγγελματικούς λόγους στην Γερμανία. Ακολούθως επέστρεψε στην περιοχή μας και λίγες ημέρες αργότερα έφυγε για την πατρίδα του, την Αλβανία.

Λίγο πριν τις γιορτές γύρισε στο Τραγανό και τα ίχνη του αγνοούνται από το περασμένο Σάββατο…

Το συγκλονιστικό θέμα ανέδειξε χθες η εφ. «Πατρίς» σύμφωνα με το οποίο, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στην ομοεθνή πρώην κοπέλα του φωτογραφία με μια θηλιά, ενημερώνοντας την για την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας που το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στην χώρα του, όταν επέστρεψε, πήγε στο σπίτι της ομοεθνούς πρώην συντρόφου του με σκοπό να της ζητήσει επανασύνδεση.

Όταν εκείνη του αρνήθηκε, ο ίδιος απογοητευμένος γύρισε στο σπίτι του εκφράζοντας αυτοκτονικές τάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία πως έλαβε στο κινητό της ηλεκτρονικό μήνυμα με την φωτογραφία μιας θηλιάς από τον πρώην σύντροφό της, με το οποίο την ενημέρωνε προφανώς με ποιο τρόπο ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Εκτοτε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έχουν αποβεί άκαρπες

patrisnews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis