Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 19/01/2022

Σκηνές που θυμίζουν την κινηματογραφική ταινία “Panic room” εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, σε μεζονέτα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει γνωστός γυναικολόγος με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι διαθέτει – άγνωστο για ποιον λόγο – δωμάτιο πανικού, ενώ παντού υπάρχουν κάμερες για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, ο γιατρός έχει δυνατότητα να βλέπει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του από το ιατρείο του. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, κι ενώ η 16χρονη κόρη του έκανε ιδιαίτερο μάθημα, είδε μέσα από την κάμερα που έχει στο ιατρείο του ότι στην είσοδο του σπιτιού ήταν τρεις κουκουλοφόροι που ετοιμάζονταν να εισβάλουν στη μεζονέτα. Αντιλαμβάνεται ότι είναι ληστές και ειδοποιεί έντρομος την κόρη του.

Η 16χρονη και η καθηγήτριά της τρέχουν και κλειδώνονται στο δωμάτιο πανικού, έπειτα από υπόδειξή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυναικολόγος βλέπει live τους κακοποιούς να μπαίνουν στο σπίτι και να κατευθύνονται στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προσπαθώντας να σπάσουν με μανία την πόρτα. Παρά την επιμονή τους, δεν τα καταφέρνουν, καθώς η πόρτα είναι ατσάλινη και φεύγουν από το σπίτι χωρίς να κλέψουν τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατασκευή Θωρακισμένων Χώρων & Δωματίων Ασφαλείας- Πανικού από την DOUBLE ACTION

Ο γιατρός ειδοποιεί την αστυνομία, με την ομάδα ΔΙΑΣ να σπεύδει μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο. Οι κακοποιοί είχαν προλάβει να διαφύγουν, με την 16χρονη και την καθηγήτριά της να παραμένουν κλεισμένες στο δωμάτιο πανικού. Η πόρτα όμως είχε μπλοκάρει και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την ανοίξουν για να βγουν έξω.  Έτσι, κάλεσαν την πυροσβεστική και τελικά οι δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από το παράθυρο του δώματος.

Πηγή:  enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis