Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 19/05/2022

Μια θρασύτατη κλοπή μοτοσυκλέτας έγινε στις Αχαρνές, η οποία μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι πρέπει να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της περιουσίας μας κάθε στιγμή της ημέρας.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφάλειας του κλειστού κυκλώματος της οικίας του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας και δείχνει για άλλη μια φορά το θράσος των κλεφτών δεν δίστασαν λεπτό να επιχειρήσουν να αρπάξουν την μοτοσυκλέτα.

Όπως θα δείτε και εσείς στα videos που ακολουθούν ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα του απέναντι από την οικία του θεωρώντας ίσως ότι στο σύστημα καταγραφής θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτρεπτικά αν εντοπιζόταν από κάποιον μακρυχέρη.

Η κλοπή της μοτοσυκλέτας που θα δείτε στα videos που ακολουθούν έγινε στις Αχαρνές το βράδυ της 14η Μαΐου, πριν τις δέκα, γεγονός που δείχνει και το θράσος των ληστών αφού είναι ώρες που πολύς κόσμος κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους.

Οι δύο ληστές σταματούν δίπλα στην μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας ένα παπί. Φαίνεται πως και οι δύο γνωρίζουν για την ύπαρξη του συστήματος καταγραφής καθώς φορούν κουκούλες. Ο συνεπιβάτης, έπειτα από έναν γρήγορο οπτικό έλεγχο για την ύπαρξη αντικλεπτικών μέσων ανεβαίνει στη σέλα της μοτοσικλέτας και με το πόδι του σπρώχνει το τιμόνι και σπάει την κλειδαριά του τιμονιού. Έπειτα την ξεπαρκάρει και την βγάζει στο δρόμο με τον αναβάτη του παπιού να τον ακολουθεί.

Το τρίτο video, είναι από κάμερα σε κτίριο που βρισκόταν στην περιοχή και δείχνει τους ληστές εν κινήσει, σε σημείο του δρόμου που βρίσκεται μετά τον τόπο του εγκλήματος, με τον αναβάτη του παπιού να υποβοηθά στην κίνηση της Ducati, που δεν βρίσκεται σε λειτουργία, σπρώχνοντας με το δεξί του πόδι το αριστερό μαρσπιέ του συνεπιβάτη.

Στο άκουσμα του θορύβου που προκλήθηκε από το σπάσιμο της κλειδαριάς του τιμονιού ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας βγήκε στο δρόμο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και η μοτοσυκλέτα του αγνοείται ακόμη.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο το περιστατικό της κλοπής

www.carandmotor.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis