Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:54 | 08/02/2015

“Ιδιαιτέρες γραμματείς” σε ρόλο “Μάτα Χάρι”. Το επιτελείο του Πάνου Καμμένου έχει εντυπωσιαστεί από πολλά και διάφορα από έναν πρώτο έλεγχο που έχει κάνει στο προσωπικό που “παρέλαβε”. Μία από τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει είναι ότι κάποιοι αλλά κυρίως κάποιες παραμένουν σε καλές θέσεις υπουργικών γραφείων παρά τις αλλαγές υπουργών στο Εθνικής Άμυνας που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και λίγες! Κατά κάποιο τρόπο οι πρώην αφήνουν προσωπικό -και ειδικά ιδιαιτέρες- ως…κληρονομιά!

Η σχετική παρατήρηση και συζήτηση για τις “αιώνιες γραμματείς του Χολαργού” , έγινε με αφορμή μια ιδιαιτέρα γραμματέα η οποία ξεκίνησε πριν από χρόνια από γραφείο Αρχηγού Γενικού Επιτελείου και μετά από την αποστρατεία του πέρασε από υπουργικά γραφεία. Τώρα με την κυβερνητική αλλαγή οι υπουργοί μπορεί να έφυγαν αλλά η ιδιαιτέρα …μένει σε πολύ κρίσιμη αυτη τη περίοδο υπηρεσία. Και για την νυν ηγεσία αλλά και για τις προηγούμενες.

Κάποιοι καχύποπτοι λένε ότι τις ιδιαιτέρες γραμματείς -όχι μόνο την συγκεκριμένη- τις “κρατάνε” σε καλές θέσεις οι “προηγούμενοι” που θέλουν να έχουν ενημέρωση έγκαιρη και έγκυρη για το τι κάνουν και ψάχνουν οι τωρινοί.

Πηγή:onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis