Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 15/10/2016

Απόλυτα ικανοποιημένος από ότι είδε σε ότι αφορά την Αστυνομία στην Κρήτη δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Κωνταντίνος Τσουβάλας που το μεσημέρι βρέθηκε στα Χανιά και είχε συνάντηση με τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Ο κ. Τσουβάλας στις δηλώσεις του τόνισε πως «η αναδιοργάνωση που θα επιχειρηθεί και στην Κρήτη θα δώσει καλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες και στην κοινωνία.»

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δήλωση απόλυτα ικανοποιημένος από το οδοιπορικό στο νησί καθώς είδε καλά οργανωμένες υπηρεσίες και ηθικό ανεβασμένο».

Το μήνυμα που όπως είπε επίσης, το οποίο επιθυμεί να μεταφέρει είναι για μια «ανθρωποκεντρική διοίκηση των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα με πρόκριμα πως όταν επενδύουμε στον άνθρωπο αυτό ανταποδίδεται και επιστρέφει στην υπηρεσία και στην κοινωνία.»

Από την πλευρά του  ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης είπε πως ήταν άκρως εποικοδομητική η συνάντηση που είχε με τους Αστυνομικούς Διευθυντές το νησιού, αλλά και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή υποστράτηγος κ. Δασκαλάκη.

Ο κ. Αναγνωστάκης σημείωσε πως η αστυνομία στην Κρήτη έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και επίσης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που υπάρχουν για το μέλλον που όπως είπε είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, η βελτίωση της εικόνας της Αστυνομίας και η εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης με την κοινωνίας.

Ο κ. Αναγνωστάκης τέλος θέλησε να διαβεβαιώσει του πολίτες της Κρήτης πως το Υπουργείο και η ΕΛ.ΑΣ καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προσφέρουν τις ποιοτικότερες υπηρεσίες  προς όφελος τους.

 

Πηγή: zarpanews.gr, cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis