Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 01/09/2021

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την δολοφονία του 22χρονου Ιρλανδού τουρίστα στην Ίο από 20χρονο ομοεθνή του, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, αναζητώντας το λόγο που οι διακοπές των δύο φίλων οδήγησαν στον μοιραίο καβγά.

Χθες το iefimerida.gr σε ρεπορτάζ του δημοσίευσε κατά αποκλειστικότητα μαρτυρία ανθρώπου που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας και βοήθησε στη σύλληψη του 20χρονου δράστη, μαζί με άλλους ντόπιους τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (30/8).

Αυτός είναι ο 22χρονος Ιρλανδός που δολοφονήθηκε στην Ίο

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία και στην πατρίδα του 22χρονου θύματος. Μάλιστα η εφημερίδα «The Sun», στην ιρλανδική ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει το όνομα και τη φωτογραφία του νεαρού που δολοφονήθηκε στο νησί της Ίου.

Πρόκειται για τον Niall O' Brien από την πόλη Λίμερικ της Ιρλανδίας. Έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr από την Ιρλανδία αναφέρουν ότι ο 22χρονος ήταν αθλητής χέρλινγκ, υπαίθριο ομαδικό παιχνίδι ιρλανδικής προέλευσης.

Μάλιστα ο σύλλογος «Broadford Gaa» που αγωνιζόταν ο 22χρονος Niall O' Brien στο μήνυμά του για το χαμό του αναφέρει μεταξύ άλλων πως με «ραγισμένη καρδία αποχαιρετούμε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες και παίκτες μας», εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δολοφονία στην Ίο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στην Ίο:

Συνελήφθη σήμερα (30 Αυγούστου 2021) το πρωί στην Ίο, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, ένας 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, σήμερα πρωινές ώρες στη Χώρα Ίου, ο 20χρονος διαπληκτίστηκε και ενεπλάκη σε καυγά με 22χρονο ομοεθνή του τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του με αποτέλεσμα την πτώση αυτού στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος τραυματισθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε. Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση».

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis