Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 10/10/2019

Με ένα ευχαριστώ στην ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους υποδέχτηκε η χήρα του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του.

«Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη» ανέφερε η χήρα του αδικοχαμένου ποινικολόγου. Και όταν κλήθηκε να απαντήσει αν την ανακουφίζει η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου είπε: «Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους (σ.σ. κατηγορουμένων) γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου».
[custom:google-ads]
Το Δικαστήριο, μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, έκρινε ομόφωνα ενόχους τους τρεις κατηγορούμενους Αλβανούς για την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου και τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Οι δικαστές επέβαλαν επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία στον κατηγορούμενο ο οποίος έχει ομολογήσει ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του, πριν από δυο χρόνια.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή των κατηγορουμένων εκφράζοντας την βεβαιότη

Πηγή: newsbeast.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis