Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:57 | 15/01/2022

Στη σύλληψη ενός 67χρονου άνδρα και ενός 22χρονου αλλοδαπού προχώρησαν άνδρες της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας στην Ιόνια Οδό, κοντά στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, μεσημεριανές ώρες Παρασκευής, διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος άνδρας μετέφερε παράνομα τον αλλοδαπό έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο νεαρός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ύψους 5.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες και θα οδηγηθούν ενώπιον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενήργησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ημεδαπός άνδρας, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα ένα αλλοδαπό άνδρα.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα, από αφύλακτη περιοχή της Κακαβιάς, ενώ ο ημεδαπός άνδρας είχε συμφωνήσει με την μητέρα του συλληφθέντα την μεταφορά του, έναντι του χρηματικού ποσού των 250 ευρώ.

Στο αλλοδαπό άνδρα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων εισόδου στην Χώρα για την πρόληψη ασθενειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς του μη νόμιμου αλλοδαπού».

Πηγή:  agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis