Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 30/03/2020

Μία από αυτές καταγράφει φωτογραφία που προέρχεται από την Ιταλία και απεικονίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα που ζητά μια μάσκα από σταματημένους αστυνομικούς για να νιώσει πιο ασφαλής.

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral.

Εν μέσω της καραντίνας, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν δίπλα τους κάποιον να τους φροντίζει καθημερινά. Αυτό γίνεται ακόμη πιο κρίσιμο για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καθώς πολλοί ηλικιωμένοι αναγκάζονται να βγαίνουν από τα σπίτια τους για να κάνουν τα ψώνια τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένας ηλικιωμένος κύριος στην Ιταλία, που έχει πληγεί με σφοδρότητα από τον κορωνοϊό, βγήκε για να ψωνίσει τα απαραίτητα, χωρίς όμως να φοράει μάσκα στο πρόσωπό του.

Όταν είδε αστυνομικούς σταματημένους στον δρόμο, τους πλησίασε και τους ρώτησε αν έχουν μια μάσκα να του δώσουν. Τη στιγμή απαθανάτισε φωτογραφικός φακός και ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ιταλικής Αστυνομίας.

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται ο ένας από τους αστυνομικούς να βοηθά τον κύριο να φορέσει τη μάσκα του.

«Ένας ηλικιωμένος ζητά μια μάσκα στους αστυνομικούς που είναι σταματημένοι σε σημείο ελέγχου. Είπε ότι, φορώντας την, τον κάνει να αισθάνεται πιο ήρεμος όσο κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ. Η χαρά του είναι η ανταμοιβή μας για την κάθε προσπάθεια που κάνουμε. Μικρές κινήσεις που χαρίζουν δυνατές συγκινήσεις» αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

pentapostagma.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis