Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:49 | 17/12/2015

Η λέξη «χάος» ενδεχομένως να μην αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία με την αθρόα και ανεξέλεγκτη, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, είσοδο προσφύγων στη χώρα, αλλά και τις αιτήσεις για άσυλο που έχουν υποβληθεί.

Προς μεγάλη – και δυσάρεστη – έκπληξη, οι αγγλικές αρχές έχουν «χάσει», ή «αγνοούν την τύχη», ή «έχουν χάσει την επικοινωνία τους» με περισσότερους από 10.000 πρόσφυγες που βρίσκονται στη Βρετανία και εξετάζονται τα αιτήματά τους, ενώ άλλοι 30.000 πρόσφυγες, οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν, περιφέρονται εντός της χώρας και αγνοείται η τύχη τους!

Συνολικά δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες έχουν χαθεί από τα... ραντάρ της βρετανικής κυβέρνησης, γεγονός που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά και την υγεία, όπως επισημαίνεται σε έκθεση. Το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί είναι τεράστιο και αφορά και παλαιότερους πρόσφυγες, των οποίων έληξε η προσωρινή άδεια παραμονής στη Βρετανία.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει στην αναζήτηση εγκληματικών στοιχείων, οι οποίοι αποτελούν άμεση απειλή για το γενικό σύνολο. Αξιωματούχος της υπηρεσίας μετανάστευσης και ελέγχων χαρακτήρισε «αποτυχημένη και αναποτελεσματική» την πολιτική της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο τομέα

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis