Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:24 | 14/02/2021
Η Gotham City, η πόλη όπου διαμένει ο Μπάτμαν και οι κακοί συμπατριώτες του, βρίσκεται στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, γράφει το Huffington Post, το οποίο ανακάλυψε και τους σχετικούς χάρτες.
 
Και για να είμαστε ακριβείς, συμπληρώνει, ο ήρωας-νυχτερίδα έμενε στο Νιού Τζέρσεϊ, μερικά χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη.

[custom:google-ads]

Αυτή η πληροφορία βρίσκεται στον Χάρτη του DC Universe και χρονολογείται από το 1990, αναφέρει η διάσημη ιστοσελίδα. Προσθέτει ότι το μόνο σάιτ που θυμήθηκε την ύπαρξη του χάρτη είναι το buzzfeed το οποίο παρέθεσε όλες τις εξηγήσεις και τις λεπτομέρειες, διανθισμένες από τα γνωστά αστεία των νεοϋορκέζων εναντίον του Νιού Τζέρσεϊ.
 
Ο Μπάρμαν, σύμφωνα με τους εμπνευστές του, ζούσε κάπου την επαρχία. Ο συγγραφέας William Safire, αντίθετα, έγραφε το 1990 στους New York Times ότι η Gotham City αποπνέει μια συγκεκριμένη εικόνα Μητρόπολης:
 
«Οπως όλοι οι θαυμαστές του Μπάτμαν γνωρίζουν η Gotham City είναι η Νέα Υόρκη και ειδικά η περιοχή κάτω από την 14η Λεωφόρο: Από το Σόχο ως το Greenwich Village, η περιοχή του Μπόβερι, του Little Italy, της Τσάινατάουν καθώς και οι κατεστραμμένες περιοχές γύρω από τις γέφυρες του Μανχάταν και του Μπρούκλιν».
 
Ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας για τον Μπάτμαν The Dark Knight Rises προτίμησε να γυρίσει τις σκηνές του στο Σικάγο, εκτός από ορισμένες που γυρίστηκαν στη Γουόλ Στρητ.
Η Huffington Post ανακάλυψε πού βρίσκεται η Gotham City [χάρτες] | iefimerida.gr 0
Η Huffington Post ανακάλυψε πού βρίσκεται η Gotham City [χάρτες] | iefimerida.gr 1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis