Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:01 | 28/01/2015

 

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο αναπλ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννη ΠΑΝΟΥΣΗ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Αστυνομίας και έχει εξάλλου, λόγω του πλούσιου βιογραφικού του, τις απαραίτητες γνώσεις για το ρόλο και τη λειτουργία της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός – συνδυασμός Σ.Κ.Α.Υ. με την από 15/12/2014 επιστολή - έγγραφό μας καταγγείλαμε το θέμα της μη παράτασης της κανονικής και βραχείας άδειας του έτους 2014, καθώς και την ανάγκη εκσυγχρονισμού και τροποποιήσεων του κανονισμού αδειών των Αστυνομικών του Π.Δ. 27/1986.

Από αυτά το ΑΕΑ έχει μόνο διατάξει την παράταση της βραχείας άδειας μέχρι την 28/12/2014.

Έτσι οι κ.κ. Βουλευτές της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κα. Ευαγγελία (Λίτσα) ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα. Σταυρούλα ΞΟΥΛΙΔΟΥ, είχαν άμεσα υποβάλλει σχετικές Αναφορές στη Βουλή προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (ημερομηνίες υποβολής την 15 και 16/12/2014) τις οποίες όμως, δυστυχώς, δεν απάντησε ο τέως Υπουργός μας.

Περιμένουμε με έντονο ενδιαφέρον από τη νέα πολιτική ηγεσία, και ιδιαίτερα από τον νέο Υπουργό μας να απαντήσει σχετικά και να επιλύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας επισυνάπτουμε τις σχετικές Αναφορές των Βουλευτών της Θεσσαλονίκης τις οποίες και ευχαριστούμε για τη στήριξη που δείχνουν στον αγώνα μας για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και συμφερόντων των συναδέλφων.2333

1.- Αναφορά της κας ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ (Σύριζα)

2.- Αναφορά της κας ΞΟΥΛΙΔΟΥ (Ανεξάρτητοι Έλληνες)

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης
«πρώτα ο συνάδελφος»

http://skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis