Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 11/09/2016

Σε έναν δρόμο της Μακρακώμης στην Φθιώτιδα εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 39 χρόνων, για τους οποίους είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι εμπλέκονταν σε υποθέσεις καλλιέργειας κάνναβης.

Πάνω στον 50χρονο βρήκαν 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοχή του 39χρονου φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 25,6 γραμμαρίων, τα οποία επιβεβαίωναν την ύπαρξη χασισοφυτείας. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης.

Σε αυτό του 50χρονου κατασχέθηκαν οκτώ κλωνάρια από χασισόδεντρα με φύλλωμα βάρους ενός κιλού και 445 γραμμαρίων σε κατάσταση αποξήρανσης και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων. Ο 39χρονος είχε στο σπίτι του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28,8 γραμμαρίων, αλλά σε ένα διπλανό αγρόκτημα που δεν του ανήκει βρέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως 2,50 μέτρων που καλλιεργούσε μαζί με τον συνεργό του. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών κατά συναυτουργία.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis