Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:30 | 09/05/2016

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα Ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά πιο πυκνές και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια βορειοανατολικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα πνέουν βόρειοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

www.tribune.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis