Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 13/01/2019

Μπορεί από το πρωϊ το πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου να ήταν εξαιρετικά βαρύ, φορτισμένο και δύσκολο τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του, έπειτα από την παραίτησή του από την θέση του ΥΕΘΑ και την διάλυση της συγκυβέρνησης, εντούτοις προχώρησε σε μια "τελική πράξη" όπως την χαρακτήρισε μεγάλου συμβολισμού και σημασίας.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος πέταξε μέχρι τα Ίμια για να αποδώσει φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες κατά την Κρίση των Ιμίων, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter:

"Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια".

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Τελική πράξη.... από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα . Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια.

onalert.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis