Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:45 | 24/09/2021

Η αστυνομία στο Κεμπέκ του Καναδά καταζητεί έναν άνδρα που φέρεται να γρονθοκόπησε νοσηλεύτρια στο πρόσωπο επειδή εμβολίασε τη σύζυγό του χωρίς τη συναίνεσή του. 

Ο άνδρας ήρθε σε σύγκρουση με τη νοσηλεύτρια το πρωί της Δευτέρας σε φαρμακείο στην πόλη Σέρμπρουκ, περίπου 155 χλ,. νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ. Η νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για τους εμβολιασμούς, όπως ενημέρωσε το Reuters ο Μάρτιν Καριέ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ο ύποπτος μπήκε απευθείας στο γραφείο του φαρμακείου και άρχισε να φωνάζει στη νοσηλεύτρια», εξήγησε ο Καριέ.

Ο άνδρας εμφανίστηκε σοκαρισμένος που η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του» και χτύπησε τη νοσηλεύτρια στο πρόσωπο, πρόσθεσε ο Καριέ.

Εκτός από την κόπωσή τους μετά από σχεδόν δυο χρόνια πανδημίας, οι νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο έχουν έρθει αντιμέτωποι και με την κακοποίηση καθώς προσπαθούν να περιθάλψουν τους ασθενείς.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ύποπτος είναι αντίθετος στα εμβόλια, ούτε και αν η σύζυγός του εμβολιάστηκε πράγματι στο συγκεκριμένο φαρμακείο, αναφέρει ο Καριέ.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν των καναδικών ομοσπονδιακών εκλογών αυτή την εβδομάδα, σε όλη τη χώρα ξέσπασαν αντιεμβολιαστικές διαδηλώσεις, με τη Βρετανική Κολούμπια να αναγκάζεται να κλείσει τα σχολεία της.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό, καταδίκασε τους διαδηλωτές στη διάρκεια της περιοδείας του, επειδή στοχοποιούσαν νοσοκομεία και επαγγελματίες υγείας. Ο καναδός πρωθυπουργός ορκίστηκε να καταστείλει τέτοιου είδους φαινόμενα.

www.taxydromos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis