Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:25 | 18/12/2014

 

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πενθήμερη εκδρομή μαθητών Λυκείου του Πύργου καθώς μαθητές δέχτηκαν απρεπή και προκλητική επίθεση από τους συμμαθητές τους την ώρα που κοιμόντουσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, μία ομάδα τουλάχιστον τριών μαθητών απευθύνθηκε στη ρεσεψιόν και ισχυρίστηκαν ότι είχαν χάσει την κάρτα εισόδου του δωματίου τους. Στη συνέχεια οι μαθητές απέσπασαν κάρτα εισόδου για το δωμάτιο των συμμαθητών τους και μπήκαν μέσα την ώρα που κοιμόντουσαν.

Έπειτα τους ακινητοποίησαν και τους εξανάγκασαν σε απρεπείς πράξεις και «δοκιμασίες» ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήταν τόσο προκλητικές που δεν μπορούν να περιγραφούν. Μάλιστα, άλλος μαθητής που συμμετείχε στην… πλάκα, φρόντισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, για να υπάρχουν και… πειστήρια για το «κατόρθωμα» τους.

Οι δύο μαθητές ενημέρωσαν τους συνοδούς τους και στη συνέχεια έμαθε τα κατορθώματα των μαθητών και ο διευθυντής του σχολείου. Το περιστατικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην σχολική κοινότητα και όπως ήταν φυσικό, δε μπορούσε να μην προκαλέσει την αντίδραση των εκπαιδευτικών του σχολείου αλλά και των γονέων  και κηδεμόνων των μαθητών.

Ερωτηθείς από την εφημερίδα «Πατρίς», ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος, επιβεβαίωσε ότι υπήρχε πράγματι ένα τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της εκδρομής των μαθητών και το οποίο είναι υπό διερεύνηση. Επιβεβαίωσε επίσης τη βιντεοσκόπησή του, σημειώνοντας ότι το κινητό έχει ήδη κατασχεθεί από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά το θέμα, διαβεβαιώνοντας πως οι μαθητές που έχουν την ευθύνη για την δημιουργία αυτού του λυπηρού περιστατικού, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis