Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:32 | 21/07/2015

Οσμή σκανδάλου φερεται ν αναδύεται σχετικά με την συμμετοχή πολυπληθούς ομάδας αθλητών της ΕΛΑΣ οι οποίοι συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών (αλλά και Πυροσβεστών  ) που πραγματοποιήθηκαν από 26  Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2015 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής  . 
 

 Την ίδια ώρα που χθες από την ηγεσία της του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ  δίνονταν βραβεία και  μοιράζονταν έπαινοι για τις επιδόσεις των αθλητών  αστυνομικών  και τα μετάλλια στο μπάσκετ , στην άρση βαρών , στο τζούντο και στο τάεκβοντο   υπήρξαν  αναφορές για παρατυπίες στην αποστολή των αθλητών της ΕΛΑΣ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει καταγγελίες για «παράτυπη παρουσία αστυνομικών ( οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί ως προπονητές) στην 25μελή αθλητική αποστολή , για προβληματική διαχείριση χρημάτων αναμεσα σε συνοδούς και τους αθλητές της ΕΛΑΣ  αλλά κι  αναφορές για  διαμονή αθλητών σε φτηνά ξενοδοχεία σε σχέση με τα καταλύματα στελεχών της Αστυνομίας που τους συνόδευαν.

Ακόμη φέρεται να "έχουν υπάρξει προστριβές και παρεμβάσεις για το ζήτημα χορηγιών από επιχειρήσεις ομογενών στις ΗΠΑ αλλά κι αλλα σχετικά θέματα μ Ελληνες που διαμένουν στην Βιρτζίνια".

  Επίσης  ζήτημα φέρεται να έχει δημιουργηθεί  με την συμμετοχή αθλητή που είχε αποκλειστεί από την αποστολή , πήγε με δικά του εξοδα στις ΗΠΑ , κέρδισε μεταλλιο και χθες βραβεύθηκε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

   

http://www.tovima.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis