Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 29/05/2019

Η επική τηλεοπτική σειρά Game of Thrones ολοκληρώθηκε, το φινάλε προβλήθηκε και οι ήρωες του GoT πήραν τον δρόμο τους.

Η τελευταία σελίδα της σειράς συζητήθηκε πολύ, κατέρριψε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιοι ικανοποιήθηκαν και άλλοι άσκησαν δριμεία κριτική στο σενάριο και σε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου της σειράς φαινόμενο του HBO. 

Ωστόσο, το στρες της ικανοποίησης των τηλεθεατών, οι εντατικοί ρυθμοί γυρισμάτων και η σκληρή κριτική κατέβαλαν τον βασικό πρωταγωνιστή του GoT, τον «Τζον Σνόου», Κιτ Χάρινγκτον, έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του GoT.

[custom:google-ads]

Όπως μεταδίδουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ, ο ηθοποιός την ημέρα που προβλήθηκε το πολυσυζητημένο φινάλε είχε ήδη κάνει check-in σε γνωστό αμερικανικό κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης στο Κονέκτικατ.

 

 

 

 

 

john_snow.jpeg

 

 

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στην Daily Mail χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που έστειλαν εκεί τον 32χρονο ηθοποιό. «Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Τζον Σνόου.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Χάρινγκτον αντιμετωπίζει δύο ειδών πιέσεις στην καριέρα του. Από τη μία οι θιασώτες της σειράς -και του ίδιου προσωπικά- έχουν ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες τους και από την άλλη το επόμενο βήμα του θέλει να είναι πιο ουσιαστικό για το μέλλον του. Οι ρόλοι που του προτείνουν είναι «ηρώων» και εκείνος θέλει να παίξει τον «αντί-ήρωα».

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία στο απόγειο της δόξας του, αφού η προσοχή του κοινού τον έκανε να νιώθει ευάλωτος.

Επρόκειτο για την περίοδο που ακολούθησε τον «πρόσκαιρο θάνατο» του Τζον Σνόου στο τέλος της 5ης σεζόν. «Η πιο σκοτεινή εποχή για μένα ήταν όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα μου. Όταν πέθανε και γύρισε από τους νεκρούς. Δεν μου άρεσε που ολόκληρη η πλοκή εστίαζε στον Τζον Σνόου... Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger μιας σειράς και η σειρά βρίσκεται στο απόγειο της δημοφιλίας της, η προσοχή που προσελκύεις είναι τρομακτική».

 

 

 

got.jpg

 

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail το κέντρο στο οποίο βρίσκεται ο Χάρινγκτον χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους βοηθάει να αντιμετωπίσουν το στρες, τις καταχρήσεις και τα αυτοκαταστροφικά συναισθήματα.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα ότι η σύζυγος του Χάρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει στην προσπάθειά του να βρει ησυχία και να ηρεμήσει.

Μια πηγή της New York Post από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο κυρίως λόγω στρες, εξάντλησης και κατάχρησης αλκοόλ.

To ΤΜΖ αναφέρει ότι το κέντρο δεν σχετίζεται με «αποτοξίνωση από ουσίες», αλλά είναι κέντρο ευεξίας, από το οποίο ο ηθοποιός μπορεί να βγαίνει και να μπαίνει όποτε επιθυμεί.

 

 

 

6233c8ab8b07f4a3d6b0dab4699cc228.jpeg

 

 

Κιτ Χάρινγκτον: «Η τελευταία σεζόν του GOT σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει»

Η σειρά «φαινόμενο» όχι μόνο έκανε τον νεαρό ηθοποιό αναγνωρίσιμο σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά στάθηκε και αφορμή να γνωρίσει τη σύζυγό του.

Στο δίωρο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το HBO για την τελευταία σεζόν της σειράς, ο ηθοποιός εμφανίζεται να δακρύζει διαβάζοντας με τους συμπρωταγωνιστές του το σενάριο και μαθαίνοντας ότι ο χαρακτήρας του πρόκειται να σκοτώσει την τηλεοπτική του αγαπημένη, Ντενέρις Ταργκάριεν.

[custom:google-ads]

«Η καρδιά μου ραγίζει. Αγαπώ αυτή τη σειρά περισσότερο από κάθε τι. Ποτέ δεν υπήρξε απλά μια δουλειά για μένα. Είναι η ζωή μου», δήλωσε ο Κιτ Χάρινγκτον στο ντοκιμαντέρ, μετά τα γυρίσματα της τελευταίας του σκηνής.

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουάριος/Φεβρουάριος του αυστραλιανού GQ, o Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε πως έφτασε στα όριά του στη διάρκεια των γυρισμάτων της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» σε βαθμό που έφτασε να τη «σιχαθεί».

«Η τελευταία σεζόν φάνηκε σαν να σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει. Όλοι μας ήμασταν ερείπια στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή λυπόμασταν που τελείωνε ή επειδή ήταν τόσο κουραστική», αναφέρει στην συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Έξαλλος με τις κακές κριτικές για το τέλος της σειράς

Ο Τζον Σνόου έδωσε και μια απάντηση στους επικριτές της 8ης σεζόν και του αμφιλεγόμενου φινάλε του Game of Thrones μιλώντας στο περιοδικό «Esquire». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Πιστεύω πως ανεξάρτητα από όσα πιστεύει ο καθένας για αυτή τη σεζόν – και δεν θέλω να ακουστώ κακός για τους κριτικούς- όμως όποιος ξοδεύει μισή ώρα για να γράψει αρνητικά σχόλια, κατά τη γνώμη μου μπορεί να πάει να γαμ…».

Επιπλέον, o Χάρινγκτον έδειξε να καταλαβαίνει για ποιόν λόγο το τέλος της σειράς έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των φαν της σειράς. «Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφερόταν ο κόσμος για τη σειρά και ξέρω πόση πίεση είχαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη σειρά. Ο λόγος είναι πως νοιάζονταν πραγματικά. Ενδιαφέρονταν για τους χαρακτήρες και για την πλοκή και επειδή ήθελαν να μην απογοητεύσουν το κοινό».

Πηγή: ethnos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis