Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 14/12/2021

"Ρεσάλτο της Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε. στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών", κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.

"Παίρνετε την Γ' υποδιεύθυνση και τη Β' διεύθυνση Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών, εξαιρετικά κομβικής σημασίας διευθύνσεις και υποδιευθύνσεις, και τις σουτάρετε στέλνοντάς τες στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι εκπληκτικό! Συγγνώμη, έκανα λάθος, για να μην παρεξηγηθώ: τις διευθύνσεις και τις υποδιευθύνσεις τις αφήνετε. Παίρνετε το προσωπικό και το πάτε στην Ελληνική Αστυνομία, που τι σημαίνει αυτό; Ή ήταν άχρηστες οι διευθύνσεις και οι υποδιευθύνσεις, οπότε έπρεπε να τις καταργήσετε, μαζί με το προσωπικό που περίσσευε πλέον, πλεόναζε και έπρεπε να πάει κάπου αλλού να υπηρετήσει, ή είναι χρήσιμες και κάτι σας ενοχλεί στο ήδη υπάρχον προσωπικό. Τί σας ενοχλεί; Η τεχνογνωσία του; Αποκλείεται. Η εμπειρία του; Αποκλείεται. Μάλλον σας ενοχλεί ότι δεν τους έχετε διορίσει", είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

"Είναι γνωστό ότι υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα στο Συμβούλιο Επικρατείας, εκκρεμεί, που αφορά νέες προσλήψεις στην ΕΥΠ για το διαγωνισμό που θα τρέξει, όπως ξέρουμε όλοι, στις αρχές του 2022, με κύριο χαρακτηριστικό του την παράκαμψη του ΑΣΕΠ. Να λοιπόν, γιατί φεύγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Θυμίζουμε, επίσης, πως οι εν λόγω υπάλληλοι που μετατίθενται στην ΕΛΑΣ, ήδη από το καλοκαίρι του 2019 έχουν μπει όλοι σε υπηρεσίες ψυγείου. Να το πούμε ανοικτά να το καταλάβει ο κόσμος. Τί έγινε; Τους βρήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν σας κάνουν; Μα δεν πρόλαβε να τους βάλει όλους αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, είχατε διορίσει εσείς, ο Σαμαράς την προηγούμενη φορά ή ο Γιώργος Παπανδρέου την πιο προηγούμενη φορά. Γενικώς, οι «χωστοί», οι «φορετοί» και οι καρεκλοκένταυροι, είναι υπερκομματικοί από όποιον έχει ασκήσει διοίκηση σ' αυτόν τον τόπο, δεν σας χαλάνε την πιάτσα. Έτοιμοι, ευεπίφοροι θα είναι να κάνουν ό,τι τους πείτε. Δεν χρειάζεται να τους αλλάξετε. Τους αλλάζετε όμως", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και πρόσθεσε:

"Δεν τηρείτε τα προσχήματα, είναι ξεκάθαρο, κυρίες και κύριοι βουλευτές. Η Μητσοτάκης Α.Ε. στήνει και πάλι παρακράτος. Η καταγγελία μας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε. Αυτή λοιπόν η ανώνυμη εταιρεία, στήνει ξανά παρακράτος".

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis