Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 21/01/2022

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ο εν λόγο στρατιωτικός, ο οποίος τυγχάνει να είναι καταδρομέας αλλά και πρόεδρος των Στρατιωτικών της Χίου, βρισκόμενος πίσω απ΄την Τράπεζα Eurobank εντόπισε 3 υπόπτους να στέκονται γύρω από ένα καλάθι απορριμμάτων του δήμου και κοιτώντας τριγύρω πέταξαν ένα πορτοφόλι στο καλάθι.  Όταν το αντιλήφθηκε ο στρατιωτικός, τους πλησίασε ρωτώντας τους εάν πέταξαν πορτοφόλι στον κάδο. Ο ένας απ’ τους 3 υπόπτους τράπηκε σε φυγή. Οι άλλοι δυο μη μπορώντας να ξεφύγουν του αποκάλυψαν ότι δεν είχαν σχέση με τον άλλον που διέφυγε τρέχοντας και ότι το πορτοφόλι ήταν κλεμμένο αλλά όχι απ΄αυτούς. Ο Επχίας διατηρώντας την ψυχραιμία του ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας τόνισε τον επαγγελματισμό του Αξκού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος ο οποίος τηλεφωνικά του έδωσε οδηγίες  προκειμένου το πορτοφόλι να μην εξαφανιστεί και παράλληλα να μπορεί να ο Επχίας να δώσει ακριβή περιγραφή των υπόπτων σε περίπτωση που διαφύγουν.  Επίσης εντύπωση έκανε στον Υπαξκο η άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας η οποία έφτασε στο σημείο άμεσα παρότι την συγκεκριμένη ημέρα υπήρχαν έκτακτα μέτρα ασφάλειας…….

Όταν ήρθε ο αστυνομικός του έδειξε το σημείο όπου ήταν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε την ταυτότητα της κατόχου καθώς και προσωπικά αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες.

Ο εν λόγω Στρατιωτικός μάς αποκάλυψε ότι το επίπεδο εκπαιδεύσεως των στελεχών είναι τέτοιο ώστε ο καθένας και η καθεμιά από αυτούς να μπορεί να εκτελεί την κάθε αποστολή, είτε αυτή είναι για την Εθνική Ασφάλεια είτε την Δημόσια Ασφάλεια, τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου.

Να συγχαρούμε και εμείς τον Επχία για την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την τιμιότητά του καθώς και τους αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους στο εν λόγω περιστατικό.

ΠΗΓΗhttps://diafaneia.eu,   kranosgr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis