Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 22/06/2017

Από τη θέση του υποψηφίου, στοχεύουν να βρεθούν στη γραμμή του πυρός για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους, αλλά και να έχουν μια μεγαλύτερη σιγουριά για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Όσοι νέοι και νέες επιθυμούν να εισαχθούν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, διεκδικώντας μια από τις 150 θέσεις Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών που έχουν προκηρυχθεί μέσω των πανελληνίων προσέρχονται από σήμερα στις έδρες των πυροσβεστικών υπηρεσιών κάθε νομού για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Η σιγουριά της μελλοντικής επαγγελματικής αποκατάστασης ωθεί εκατοντάδες υποψηφίους των πανελλαδικών στις αστυνομικές σχολές αλλά και την πυροσβεστική ακαδημία που θα δεχτεί για δεύτερη φορά υποψηφίους για 100 θέσεις Πυροσβεστών και 50 Ανθυποπυραγών.

Υποψήφιοι μιλούν στην ΚΡΗΤΗ TV για τα σχέδια τους και δεν κρύβουν πως κίνητρο τους είναι πάνω απ' όλα η ευκαιρία που θα έχουν να προσφέρουν στην κοινωνία και σε κάθε συνάνθρωπο που  

βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ήδη οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 2.000 πανελλαδικά, ενώ 50 είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι από το Ηράκλειο.

Οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να υποβάλουν το αίτημα τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα fireservice.gr  και στη συνέχεια να εμφανιστούν στις κατά τόπους επιτροπές που παραλαμβάνουν από σήμερα μέχρι τις 28 Ιουνίου τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και επιβεβαιώνουν με υψομέτρηση τη δυνατότητα που έχουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις καθώς το όριο είναι το 1,70 για άνδρες και γυναίκες.

Η διαδικασία  είναι εύκολη και ταχύτατη ενώ μάλιστα λειτουργεί και ηλεκτρονικό σύστημα που ενημερώνει όσους ενδιαφερόμενους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ακόμη και για το πότε έρχεται η σειρά τους…  

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

neakriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis