Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:55 | 27/02/2015
 
Με μεγαλη "χαρα" ειδαμε σημερα (σσ. χθες) τον κ. Κατρουγκαλο να υποσχεται επαναπροσληψη των σχολικων φυλακων και των καθαριστριων οχι ομως των δημοτικων αστυνομικων στη συναντηση του με τη ΚΕΔΕ. Χαρα γιατι πλεον επεσαν οι μασκες. Η νεα κυβερνηση αθετει τη μια μετα την αλλη τις υποσχεσεις της εκτος της πληρωμης των οφειλων της. 
      

Οφειλες οπως διορισμοι δικων της παιδιων θα αποπληρωθουν αμεσα. Οι σχολικοι φυλακες,οι καθαριστριες,η ΕΡΤ και καθε υπαλληλος που αγωνιστηκε για την ανατροπη της προηγουμενης κυβερνησης θα ανταμειφθει καταλληλως. Ουδεις ασχοληθηκε με το τι ψηφισαν οι δημοτικοι αστυνομικοι. Απαξ και δεν εκαναν αγωνα να ανατρεψουν τους κακους δεξιους,δεν εχουν δικαιωματα. Τι δε καταλαβαινετε?

        
      ''Η οικονομικη ζημια απο την απουσια των σχολικων φυλακων ηταν πολυ μεγαλυτερη απο το μισθολογικο κοστος.'' Καπου εδω ενας νοημων ανθρωπος σταματα να διαβαζει και μουτζωνει τον εαυτο του που πιστεψε στην αλλαγη που θα εφερνε η αριστερη κυβερνηση. Η αντιστοιχη οικονομικη ζημια απο τους αχρειαστους δημοτικους αστυνομικους δε λαμβανεται επ'ουδενι υποψιν.
 
     Οσοι δημοτικοι αστυνομικοι κ.Κατρουγκαλε ψηφισαν εσας ειχαν ως κινητρο την αλλαγη στη χωρα για καλυτερες μερες και καποιοι ενδεχομενως τη τιμωρια οσων μας διελυσαν τις ζωες 23 Σεπτεμβριου 2013. Ειμαστε περηφανοι που δεν σκεφτομαστε οπως εσεις. Τα κινητρα μας ηταν πιο αγνα. Ιδεολογικα επιθυμουσαμε επανασυσταση της δημοτικης αστυνομιας. Με την ιδια ιδεολογια θα θυμομαστε στις επομενες εκλογες τα δυο μετρα και δυο σταθμα που εφαρμοσατε σε κατηγοριες δημοσιων υπαλληλων.
 
    Να μη θεωρησει κανεις πως θα μας ευχαριστουσε να μην επαναπροσληφθουν υπαλληλοι που καταργηθηκαν οι υπηρεσιες τους αδικα. Αλλα ειχαμε την ελπιδα οτι θα βοηθουσαν στην αποκατασταση της αδικιας και για εμας που ξενιτευτηκαμε, που υποβιβαστηκαμε κατηγορια, που οδηγηθηκαμε σε επιλογες που δε θελαμε και τελος που ειχαμε ασυγκριτως πιο χρησιμο ρολο στην ομαλη λειτουργια της τοπικης κοινωνιας απο ολους τους υπολοιπους κλαδους που καταργηθηκαν η ακομη και πολλους που συνεχισαν την απροσκοπτη λειτουργια τους.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ....Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ (;)
 
Σημ:
Το κείμενο συντάχθηκε από μέλη της "Ομάδας Επανασύστασης Δημοτικής Αστυνομίας" του facebook που αριθμεί αυτή τη στιγμή 735 μέλη. Οι αποστολείς της παραπάνω Ανοιχτής Επιστολής, δεν επιθυμούν την προσωπική ταυτοποίηση και στοχοποίηση τους γι αυτό και μας ζήτησαν να μη δημοσιευθούν τα ονόματά τους. Όπως σημειώνουν: «Δε χρειάζεται να γίνουμε στόχος ΚΑΙ αυτής της κυβέρνησης...»
 
dimastin.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis