Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 15/10/2015

«Γεμάτη» ήταν η μέρα για τις διωκτικές αρχές της Κρήτης, οι οποίες συνέλαβαν έξι άτομα για παραβάσεις σχετικές με τα ναρκωτικά, καταδεικνύοντας έτσι την έκταση που έχει πάρει το φαινόμενο στο νησί.

Από τα έξι άτομα, τα τέσσερα συνελήφθησαν στα Χανιά και τα δύο στο Λασίθι.

Συγκεκριμένα, το πρωί, στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 52χρονος Έλληνας και 49χρονη υπήκοος Γερμανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας διενεργήθηκε έρευνα σε οικία 58χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης.

Επίσης έγινε έρευνα σε οικία 64χρονης, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Επίσης, συνελήφθησαν το μεσημέρι στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο Έλληνες ηλικίας 51 και 44 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα ιδιοκτησίας του 44χρονου, οι συλληφθέντες πέταξαν στο έδαφος αυτοσχέδια συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis