Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 18/01/2022

Με τις επαφές και την επετηρίδα ανά χείρας οι διεργασίες για την επόμενη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στις επικείμενες κρίσεις , έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται με ένα από τα σενάρια που εξετάζεται για τον επόμενο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη

Άρχισαν οι διεργασίες για τις κρίσεις Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία που σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πρόκειται να ολοκληρωθούν το Μάρτιο. Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι “ανοικτό” το ενδεχόμενο να επισπευσθεί η διαδικασία και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα σενάρια, φέρεται ως νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, να προορίζεται ο νυν Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας. Ο Ηπειρώτης Ανώτατος Αξιωματικός του Σώματος, η έδρα του οποίου είναι στη Θεσσαλονίκη, έχει ολοκληρώσει τις εγκύκλιες σπουδές του και εχει μεγαλώσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Με τις διοικητικές του ικανότητες κατάφερε να διακριθεί μεταξύ άλλων Υψηλόβαθμων Αξιωματικών και να λάβει την αποδοχή τόσο επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ όσο και επί Ν.Δ. Ο Αντιστράτηγος  Κωνσταντίνος Σκούμας είχε διατελέσει επί ΣΥΡΙΖΑ Επιθεωρητής Ηπείρου και στη συνέχεια κρίθηκε προακτέος και ανέλαβε ως Γενικός Επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας.

Πηγή:  nantiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis