Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:18 | 17/01/2019

Οργιάζουν οι φήμες ότι ακόμη και εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, για την επιλογή του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Μετά την υπουργοποίηση Αποστολάκη, εκτελών χρέη Α/ΓΕΕΘΑ και φαβορί για να να τον διαδεχτεί, είναι ο σημερινός υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

[custom:google-ads]

Η αναβάθμιση του υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τον θέλουν ως επικρατέστερο, τότε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης θα σηματοδοτεί και τη βούληση της ηγεσίας για διαφορετικής έκτασης κρίσεις.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι φέρεται να εξετάζεται σοβαρά, με δεδομένες και τις light - αλλαγές της προηγούμενης χρονιάς, να γίνουν βαθιές κρίσεις, με αλλαγές και των τριών αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Άλλωστε όπως τόνιζαν ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει την εντολή από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει εν λευκώ στις αλλαγές που κρίνει ο ίδιος ως απαραίτητες ωστε να μην διαταραχθεί η συνοχή του στρατεύματος αλλά και οι ήδη εφαρμοζόμενες αλλαγές.  

Πηγή:  onalert.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν οι ληστείες παίρνουν μία απρόβλεπτη τροπή... [ΒΙΝΤΕΟ]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis